La Tasca

Culinair dineren aan één van de mooiste grachten van Delft

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vind je Restaurant La Tasca. Een restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de keukens rondom de Middellandse Zee.


De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. La Tasca werkt daarbij vooral met biologische producten van kleine, ambachtelijke producenten.


Omdat La Tasca niet met een vaste menukaart werkt, is dit de perfecte plek om jezelf te laten verrassen! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Voldersgracht 13 B
2611ET Delft
Nederland
10 1 Goed
7.8
Eten
7.8
Service
6.8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.75

  Jan-Willem

  Alweer geweldig gegeten bij La Tasca: allemaal prachtige, uitgekiende en vaak verrassende smaakcombinaties. Hier staat een kok met inzicht, creativiteit en durf die met kleur, smaak, structuur en opmaak mooi eten tot een feestje maakt! En dit alles met een vriendelijke en erg prettige bediening. Ik kom hier zeker weer terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  12 november 2016
 • 2.75

  Janneke van den Brandhof

  Erg op extra geld belust, ze bieden je bij binnenkomst een drankje aan maar die staat wel voor 7,50 op de rekening. Zo ook het stokbroodje ieder 1 sneetje. De wijn haalde ze al weg terwijl er nog twee slokken in zat. Voor en tussengerecht waren niet lekker, hoofd en nagerecht waren wel lekker maar zeker geen 116 euro waard.Maak er een vaste prijs van of zorg dat we op een kaart kunnen zien wat alles kost nu schrokken we ons rot van de rekening. Jullie proberen er alles aan te doen om geld binnen te krijgen erg vervelend. Als iemand geen koffie meer wil, zeg dat dan niet minderwaardig tegen je collega. Erg jammer zeker niet voor herhaling. Janneke
  3
  Eten
  3
  Service
  2
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  15 november 2015
 • 10

  MM

  We hebben genoten van een heerlijk verrassingsmenu, waarbij we écht pas op het moment van opdienen wisten wat ons werd voorgeschoteld. De sfeer in het restaurant vonden we erg gezellig, de bediening vriendelijk en persoonlijk en de snelheid van opdiening was ook helemaal in orde. Ook met specifieke dieetwensen hield de kok goed rekening, we vonden het leuk dat ondanks de beperkingen die we oplegden de gerechten goed op elkaar waren afgestemd!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  10 november 2015
 • 8.25

  iwan vis

  Super lekker eten, Genoeg, niet te veel of te weinig. mooi flesje wijn erbij. en de keuze om voor of na nog wat extra's te nemen. Personeel heeft kennis van zaken en leuk dat de kok bij iedereen langskomt om praatje te maken of toelichting te geven op eten. aankleding moet nog wat aan gedaan worden. Lijkt nu net een studentencafe. Zou wat warmer mogen zijn naar mijn mening.
  9
  Eten
  9
  Service
  6
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  9 november 2015
 • 8

  heerlijk eten en vooral lekkere wijn. Als de zaak vol zit kun je elkaar lastig verstaan.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  20 november 2013
 • 8

  lekkerbek

  Heerlijk gegeten! Jammer dat de matige akoestiek de conversatie bemoeilijkt. Wat wij ook misten was een garderobe waar je je jas kan ophangen.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  10 november 2013