Pouwe

Mooie smaakcombinaties en met oog voor de presentatie

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

 Kom dineren bij het gezellige restaurant Pouwe in Hoeven. Restaurant Pouwe is een gezellige plek, waar je goed kunt eten en gastvrijheid voorop staat. De gerechten zijn puur, mooie smaakcombinaties en met oog voor de presentatie. Dat alles in een unieke sfeer, waar zowel een zakelijk als privé etentje past.


Restaurant Pouwe maakt veel gebruik van verse streekproducten. Ze creëren creatieve smaakcombinaties, ze denken niet in producten maar in smaken die bij elkaar passen. Een ander woord dat de gerechten omschrijft is puur, je moet kunnen proeven en waarnemen uit welke ingrediënten een gerecht samengesteld is.


De woorden die restaurant Pouwe omschrijven zijn: spannende smaaksensaties met goede wijnen, modern, speels en laagdrempelig, luxe maar niet chique.


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bovenstraat 4
4741 AV Hoeven
Nederland
    Geen reviews