Hanninkshof

Fenomenaal diner in mooie omgeving

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes van Enschede, midden in de vrije natuur, ligt Hanninkshof. Met de stad en recreatieplas Rutbeek op steenworp afstand is dit restaurant the place to be. Eenmaal binnen proef je een authentieke, gemoedelijke sfeer.


Ga hier op een spannend culinair avontuur vol smaakvolle gerechten. De beste ingrediënten en de smakelijke receptuur zorgen voor de geweldige kwaliteit. De keuken werkt zoveel mogelijk met streekproducten, rechtstreeks uit Twente. Vraag ook zeker naar de wijnkaart voor een goede wijn-spijs combinatie.


Dat je hier op goed niveau kunt eten is niet onopgemerkt gebleven. Hanninkshof heeft namelijk een notering in de lekker 500 gids gekregen.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Usselerhofweg 5
7548RZ Enschede
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
8
Service
7
Sfeer
7
Gastvrijheid
 • 7.5

  Eddy Bons

  Nvt
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  13 mei 2019