Uncle Jim

Voel je thuis met heerlijke smaakcombinaties

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Gelegen aan de Croeselaan 91 ligt Uncle Jim, een moderne bar & brasserie. Bij Uncle Jim kun je aanschuiven voor lunch en diner. De menukaart is zo samengesteld dat je heerlijk uitgebreid kunt tafelen, maar ook even snel kunt lunchen in de werkpauze of een hapje kunt eten voordat je naar het theater of de bioscoop gaat.


De inrichting is heel gezellig door het gebruik van het licht en de materialen, maar heeft ook een moderne uitstraling. Je voelt je er meteen thuis!


Uncle Jim ligt op een centrale locatie met het Beatrixtheater, de Jaarbeurs, de Kinepolis bioscoop en Utrecht Centraal op loopafstand. Ook vanuit het Utrechtse centrum ben je er zo, je hoeft alleen maar de Moreelsebrug over te lopen.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Croeselaan 91
3521 BL Utrecht
nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Denise Dumez

  Wij kwamen hier terecht door een voucher die we via AH hadden aangekocht. We werden prettig ontvangen. Het arrangement bestond uit 3 gangen. Het voorgerecht bestond uit een aantal proeverijen die eigenlijk allemaal lekker waren. Het hoofdgerecht mochten we van de kaart kiezen en voor het nagerecht kwamen ze langs met leuke glazen potjes met verschillende vullingen. We hebben heerlijk gegeten. Chapeau voor een restaurant dat nog geen jaar open is.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  12 juni 2019