Brasserie Doddendael

Heerlijke streekproducten in een prachtig middeleeuws slot

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In het Gelderse Ewijk staat het middeleeuwse kasteeltje Slot Doddendael. In dit sfeervolle slot is een prachtige brasserie gevestigd. Een plek waar iederen verwelkomt wordt om te genieten van de verse streekproducten. 


Persoonlijke bediening en gastvrijheid staan voorop bij Brasserie Doddendael. Op het terras en in de prachtige slotkelder kun je plaatsnemen voor een HEERLIJK en verrassend diner. Ben jij ook al benieuwd naar dit pareltje? Reserveer snel!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Binnenweg 2
6644KD Ewijk
Nederland
    Geen reviews