Padrinos

Italiaans 3-gangenmenu met pure en eerlijke ingrediënten

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Den Bosch kent vele culinaire adresjes, maar waar je zeker een keer geweest moet zijn is restaurant Padrinos. Hier geniet je van de echte Italiaanse keuken. 


Echt genieten doe je samen. Met je familie en met je vrienden, die eigenlijk ook gewoon als familie voelen. Lachen, eten en drinken, maar ook uitgebreid natafelen tot je pas buiten op de Sint-Jan weer ziet hoe laat het is. Dat is Italiaans restaurant Padrino's.


De Padrino, dus geestelijk vader van de Italiaanse keuken, deelt hier alles wat de Italiaanse keuken zo volmaakt maakt. De mooiste, verse ingrediënten verwerkt tot verrassende, pure en eerlijke gerechten voor iedereen. Waan je hier in de Kerkstraat voor even in de Strada della Chiesa. 


Dit is wellicht het mooiste stukje van 's-Hertogenbosch: op de kop van de Korte Putstraat en in het verlengde van de kathedraal. Hier wordt de Bossche gastvrijheid en bourgondische inslag kundig vermengd met 'il gusto del paese più bello'.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kerkstraat 38
5211KG Den Bosch
Nederland
    Geen reviews