Destino

Waan jezelf in het zonnige Spanje met deze heerlijke tapas

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Tapasrestaurant Destino is gevestigd aan de Rotte in het Oude Noorden van de wereldstad Rotterdam. Deze wijk heeft zich van 'zorgenkindje' inmiddels ontwikkeld tot geliefde woonplek met veel trendy eetgelegenheden en winkeltjes, verrassende architectuur en leuke festivals. 


Bij Destino waan je jezelf in Spanje, terwijl je geniet van heerlijke tapas. Goed koken is een kwestie van kijken en veel proeven volgens chef-eigenaar Reinbert Sneep. Hij gaat daarom vaak naar Spanje om daar inspiratie op te doen. Dat je bij Destino goed kunt eten is ook de culinaire critici niet ontgaan. De culinaire gids ‘Gault&Millau’ bekroonde het restaurant dit jaar met 12 punten! 


De kaart biedt voor ieder wat wils: van de moderne keuken tot traditionele Spaanse gerechtjes. Er wordt gewerkt met de beste producten van eigen bodem, aangevuld met streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord! 


Waan jezelf even in het zonovergoten Spanje, terwijl je geniet van de overheerlijke tapas.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zaagmolenkade 37
3035 KA Rotterdam
nederland
    Geen reviews