Barbier

Dineren in stijl van een oude Amerikaanse barbershop

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Aan de gezellige Vismarktstraat in Breda valt restaurant en barbershop ‘Barbier’ meteen op. Waar de barbershop alleen gericht is op de mannen, zijn de vrouwen in het restaurant natuurlijk wel zéér welkom!


De stijl van een oude Amerikaanse barbershop is ook doorgetrokken in het restaurant. Onder andere de houten tafels, de kaarsen en de originele stenen muur geven veel sfeer aan het eetgedeelte. In deze unieke setting geniet je van heerlijke gerechten, die zijn afgestemd op het verhaal van de Barbier.


Bierliefhebbers opgelet, want het restaurant serveert wel 25 verschillende soorten speciaalbier! Uiteraard kun je er ook terecht voor andere lekkernijen, zoals wijn of gin & tonic. En als de sfeer er goed in zit... wellicht ook een whisky. 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vismarkstraat 11
4811 WD Breda
nederland
10 1 Zeer goed
7.5
Eten
8.5
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.25

  p bouwmans

  Goed eten in een fijne sfeer en vriendelijk personeel. Er werd geluisterd naar de wensen die we hadden, erg fijn.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 april 2019
 • 7.75

  Ingrid

  Was een gezellig Eetcafeetje!
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  15 april 2019