Meesters in Wijn

Wijn & spijs gaan hier hand in hand

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Dé nieuwe wijnbar van Maastricht waar je kan genieten van bijzondere wijnen met authentieke gerechtjes in een 'meesterlijke' sfeer. In de wijnbar is ook een wijnwinkel te vinden, waar een brede selectie van wereldse wijnen te vinden zijn. Smaak en kwaliteit staan voorop in dit restaurant, en dat proef je! 


Het geweldige team van Meesters in Wijn zal ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. Dat je hier de juiste wijn & spijs combinaties voorgeschoteld krijgt is ook de culinaire critici niet ontgaan! Door wijnvakblad 'Perswijn' is Meesters in Wijn uitgeroepen tot 'Wijnbar van het Jaar 2018'. Kom genieten en ervaar het zelf! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


St. Pieterstraat 52 A
6211 JP Maastricht
nederland
    Geen reviews