91 Spices

'Culinaire reis' door de Indiase keuken vol kruiden en smaken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Ben jij een liefhebber van de traditionele Indiase keuken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de bruisende Oude Haven van Rotterdam vind je 91 Spices. Dit gastvrije restaurant is geïnspireerd op, je raad het al, India! 


Divers, kleurrijk en smaakvol zijn woorden die 91 Spices omschrijven. Het concept van dit restaurant is geschikt voor elke gelegenheid. Een diner voor twee, met een klein groepje vrienden, juist met collega’s of gezellig met familie! 


Vanbinnen ziet het restaurant er prachtig uit. Er zijn veel verschillende zitplekken, maar alles bij elkaar vormt het wel één passend geheel. Middenin de zaak staat een grote bar met smaakvolle barkrukken en een grote ‘waterval’. 


In de keuken worden veel kruiden en specerijen gebruikt. De menukaart is onderverdeeld in vier secties: Noord-India, Zuid-India, Tandoor en bijgerechten. 91 Spices gebruikt de Tandoor (kleioven) voor het bereiden van gerechten op een houtskoolvuur en om de broden in af te bakken. In het Noorden zijn kruiden zoals garam masala dominant en de gerechten uit het Zuiden zijn over het algemeen pittiger.


Reserveer snel jouw tafeltje en ervaar de Indiase keuken in een gezellige ambiance!

 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Gelderseplein 46
3011 WZ Rotterdam
nederland
    Geen reviews