De Nieuwe Aanleg

Sfeervol dineren in een gezellig restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Het veelzijdige restaurant De Nieuwe Aanleg in Almen, Gelderland is praktisch gelegen in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem aan het Twentekanaal. In dit natuurrijke gebied is het HEERLIJK toeven, een ideale afmeerplaats voor een rondvaart om te genieten van de rustieke omgeving. De havenzaal en serre zijn klassiek aangekleed met donker hout en een mooie schouw. Franse, ongecompliceerde gerechten verschijnen a la carte, op het buffet of met de catering.


's Avonds een biertje drinken, even gezellig bijkletsen of even een kopje koffie drinken wanneer men op de fiets voorbij komt. Mogelijkheden genoeg voor een gezellige tijd bij de gezelligste bar in de omgeving.
Let op: de keuken is geopend tot 21:00uur.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Scheggertdijk 10
7218NA Almen
Nederland
10 1 Zeer goed
8.4
Eten
7.6
Service
8.2
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
 • 9.25

  R. A. Oldeman

  Gezellig, goede service. Heerlijk gegeten!!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  2 oktober 2019
 • 7.25

  Jacob Hoogeboom

  Er zijn ca 20 tafels maar er waren er maar 4 bezet incl onze en de serveerster had het continue over hoe druk de keuken was een het daarom langer kon duren voordat we ons eten hadden. Gerechten van tafels werden door elkaar gehaald en het duurde allemaal erg lang. We begonnen om 1730 en verlieten het restaurant pas om 2100 na voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. We aten met kinderen en vroegen vooraf om bevestiging dat alles niet 2uur of langer zou duren en dat zou zeker niet het geval zijn..we waren namelijk de eerste om 1730. Heerlijk eten.... Maar het tempo zit er niet in.
  9
  Eten
  4
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  8 september 2019
 • 8

  Dirk Trip

  Goed gastvrijheid,leekr eten, prijs is goed...
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  18 augustus 2019
 • 8.75

  John Brons

  Vriendelijk personeel dat ook meedenkt bij de keuze. Het concept van "Steigerplankjes xl" waarbij per gang meerdere kleine gerechten worden gekozen biedt de mogelijkheid veel lekkernijen uit te proberen. Een leuke, onverwachte gebeurtenis. Ons 3 gangenmenu bestond uit 8 kleinere gerechten.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  8 juni 2019
 • 7.75

  H.W. Beek

  Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  27 mei 2019