Grand Café l'Opera

Smakelijke gerechten in een prachtig monumentaal pand

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Grand Café l'Opera zit gevestigd in het prachtige monumentale pand ‘Het Gouden Hoofd’ aan het gezellige Rembrandtplein. Dit plein behoort met zijn vele restaurants en terrassen tot de bekendste uitgaansgebieden in Amsterdam, vooral in de avond wanneer het één van de hotspots wordt van het nachtleven in de stad.


Het interieur van dit restaurant is warm en sfeervol met prachtige Art Deco details. In de grote serre kun je genieten van dezelfde kwaliteit en service waar je jezelf even in Parijs waant. 


Hier kun je genieten van een heerlijke lunch of diner met bijpassende wijn voor een vriendelijke prijs in een sfeervolle ambiance. 


Ben je klaar om even heerlijk verwend te worden door sfeer, gezelligheid en HEERLIJKe gerechten? Reserveer dan direct! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Rembrandtplein 27
1017CT Amsterdam
Nederland
    Geen reviews