Harre Tapas

Wereldse tapas in combinatie met Friese gastvrijheid

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In het historische centrum van Bolsward vind je Harre Tapas, gelegen aan de Jongemastraat vind je dit leuke restaurant. Met als motto een smakelijke groet naar het leven. Harré is een veel gebruikte groet in de Friese stad Bolsward. Je kunt het vertalen als: hallo, hoi, tot ziens enzovoort. Dat is waar de naam ´Harré Tapas´ vandaan komt.  


Bij Harré Tapas serveren ze niet uitsluitend Spaanse tapas, maar mooie proeverijen met internationale gerechten, verdeeld over diverse gangen. Zo zijn er ook mooie eigentijdse gerechten waarbij de koks zich echter niet beperkten tot een land van herkomst. Je krijgt dus een variatie aan heerlijke gerechten uit verschillende landen over de hele wereld.


In combinatie met de Friese gastvrijheid en gezelligheid zorgt dit voor een onvergetelijke avond. Het team van Harré Tapas maakt er samen met jou een dolle boel van.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Jongemastraat 21
8701 JB Bolsward
nederland
    Geen reviews