Amadore Grand Café Blur

HEERLIJK diner in de prachtige Zeeuwse duinen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Amadore Hotels & Restaurants Zeeland, opgericht in juli 2005, omvat inmiddels 4 sterrenhotels, 7 café-restaurants, Amadore Wellness & Beauty en Amadore Catering. Amadore is trots op Zeeland. De sfeer, gemoedelijkheid en persoonlijkheid van deze provincie passen perfect bij de fundamenten van de verschillende bedrijven. Op de mooiste locaties van de provincie!


Onder aan de duinen, op het gezellige plein van Dishoek vind je het unieke Grand Café Blur. Hier draait alles om sfeervol en culinair genieten met voor ieder wat wils! Het enthousiaste Blur team ontvangt jou graag sfeervol binnen of lekker buiten. Met op zondag altijd gezellige optredens! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kaapduinseweg 28
4371 NP Koudekerke
nederland
    Geen reviews