Eten & Drinken

Franse smaken met invloeden van over de hele wereld

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In Geldermalsen vind je het gastvrije restaurant Eten & Drinken. De smaken van dit verrukkelijke restaurant zijn gebaseerd op de Franse keuken met invloeden van over de hele wereld. De keuken heeft een voorkeur voor streekproducten en organiseren regelmatig culinaire avonden waarop seizoensproducten in de hoofdrol staan. Uiteraard houdt het team graag rekening met jouw wensen en diëten, dus aarzel niet om deze aan ons door te geven.


Kortom: Geniet van gastronomisch vakmanschap met een glimlach! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Genteldijk 34 a
4191LE Geldermalsen
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  jelle beenen

  De besteding is moeilijk te zeggen. Het was de reclame van Albert Heijn + aanvulling van 10 Euro. consumpties zelf betalen. 28.50 euro aan Albert Heyn betaald p.p. Helaas kon ik de prijs niet terugvinden in het menu. Daar we een aangepast menu kregen in vergelijking met het normale menu met 2 menu's. 1 kip en 1 vis. Normaal 36 euro met 3 keuze menu's en nu 2. Ik kwam op een bedrag van 28.50 + 10 euro van AH op 38 euro. Dit was een teleurstelling en zal nooit meer aan een actie meedoen aangezien wij het normale menu beter vinden met een keuze meer zoals rundvlees , kip en vis
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  7 juni 2019