Kruydt

Hoogwaardige gerechten in een sfeervolle & tijdloze ambiance

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Aan de prachtige Paardenmarkt in het authentieke Delft vind je restaurant Kruydt. Op het meest rustieke plein van de stad kun je genieten van de rust en gezelligheid onder het genot van prachtige gerechten. 


Binnen in het tijdloze maar sfeervolle interieur worden geweldige gerechten geserveerd met een lach. Chef-kok Jan-Pieter Both werkt altijd met verse seizoensgerechten en wisselt regelmatig van menu, om de gast altijd een pracht ervaring te geven.


Dat je hier op niveau kunt eten blijkt ook uit de waardering van de culinaire gids Gault&Millau. Zij bekroonde het restaurant dit jaar met 13,5 punten, een mooie prestatie! 


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Paardenmarkt 1
2611PA Delft
nederland
    Geen reviews