Amadore Cappucino

Zeeuwse smaken met een spectaculair uitzicht

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Amadore Hotels & Restaurants Zeeland, opgericht in juli 2005, omvat inmiddels 4 sterrenhotels, 7 café-restaurants, Amadore Wellness & Beauty en Amadore Catering. Amadore is trots op Zeeland. De sfeer, gemoedelijkheid en persoonlijkheid van deze provincie passen perfect bij de fundamenten van de verschillende bedrijven. Op de mooiste locaties van de provincie!


Bij Amadore Grand Cafe Cappunico ga je naast het spectaculaire uitzicht gewoon voor lekker eten in een ongedwongen warme sfeer. Met panoramisch uitzicht over zee proeft u de Zeeuwse smaken samenkomen. Alle gerechten zijn met veel passie en liefde samengesteld en geserveerd met een lach.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Boulevard Bankert 756
4382 AC Vlissingen
nederland
    Geen reviews