Het Stuivertje

Ongecompliceerd dineren in de bruisende Jordaan

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Gevestigd in de gezellige wijk de Jordaan in hartje Amsterdam ligt restaurant 't Stuivertje. De Jordaan is mogelijk de meest bekende en romantische buurt van Amsterdam. Vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoeker en inwoner door de pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten en stegen. Al sinds 1971 zit dit restaurant gevestigd in deze buurt in de Hazenstraat. De naam is afgeleid van een herberg op de Overtoom genaamd 'Het eerste Stuivertje'.


Al meer dan 40 jaar eerlijk en herkenbaar lekker eten. Gezellig, ongecompliceerd in een Amsterdamse ambiance, met goede wijnen tegen concurrerende prijzen, en uiteraard met een vriendelijke bediening. De keuken met smaken van streek, seizoen, oud, nieuw en geschikt om met de wijnen te combineren. Het Stuivertje is van blijvende toegevoegde waarde voor de buurt, voor  buurtbewoners als niet buurtbewoners. Alle gerechten worden in huis bereid, dus ook voor gasten met een allergie is altijd een HEERLIJK menu samen te stellen.


Kan je niet wachten om te gaan genieten van deze top ambiance? Reserveer dan snel! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hazenstraat 58 58
1016SR Amsterdam
Nederland
    Geen reviews