China Soest

Laat je verwennen door elegante en verfijnde Aziatische gerechten

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Gelegen in Soest ligt restaurant China. Soest is een uniek dorp, want het heeft bijna alles wat je maar kunt bedenken qua natuurgebied: water, weiden, bos, heide en duinen. In al dat moois mag, op een paar uitzonderingen na, vrij worden gewandeld, gefietst en met paard of pony op pad. Na heerlijk in door de natuur gewandeld te hebben kun je lekker tot rust komen en je HEERLIJK laten verwennen bij restaurant China.


Proef de culinaire verfijndheid van de Aziatische keuken terwijl je ondertussen geniet van een sfeervolle en ontspannen ambiance. Al ruim 30 jaar staat gastvrijheid en kwaliteit centraal bij restaurant China. 


Het restaurant is uniek doordat je een kijkje kunt nemen in beide Oosterse keukens. Van de kruidige gerechten uit de Chinese keuken tot de elegante Japanse gerechten zoals Sushi en Japanse Teppanyaki. China Soest is al meer dan 30 jaar een begrip in Soest. Ga snel eens langs en je ervaart meteen waarom!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Burgemeester Grothestraat 38
3761CN Soest
Nederland
10 1 Voldoende
5.5
Eten
7
Service
7
Sfeer
6.5
Gastvrijheid
 • 5

  Arie Rebergen

  Een voorgerecht zo weinig hooggerecht zo simpel en nagerecht zo simpel en dan voor een glaasje leiding water 2euro Dit alles is alles bij elkaar is de prijs veel te hoog Daarom geen aanrader
  3
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  10 maart 2019
 • 8

  Elles

  Goed eten in prima sfeer
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  3 maart 2019