Hudson Rotterdam

Culinaire trip dwars door de VS op het dynamische Witte de Withplein

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Hudson Rotterdam is onderdeel van de dynamische Rotterdamse Foodsquare op het Witte de Withplein; ‘the place to be for foodlovers from all over the world’. Bij deze urban vestiging kun je neerstrijken onder de kunstwerken van Tinus Teder en genieten van een burger, ribs of steak, blijf je lekker aan de bar hangen voor je favoriete cocktail of geniet je op het terras van de Rotterdamse paradijsvogels.


 


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Schiedamse Vest 28
3011 BA Rotterdam
nederland
    Geen reviews