De Zon

Laat je een avond culinair in de watten leggen door een topchef Nick van Swaal

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In Ommen vind je restaurant De Zon. Neem vooral met lekker weer een kijkje op het terras van De Zon, pal aan de oever van de Vecht. Een fraai Belgisch hardstenen terras met buitenbar, een handgemaakte Italiaanse koffiemachine, windschermen en enorme parasols met ingebouwde heaters. Op het benedenterras vind je loungebanken met lekker dikke kussens en de aanlegsteiger voor de Isle Mar lounge sloep.


Chefkok Nick van Swaal en zijn brigade maken graag gebruik van seizoens- en streekproducten waarmee de kookstijl naadloos aansluit op waar De Zon bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten. Ruim 9 jaar heeft Nick van Swaal als  Chef Kok gekookt in een Michelin Restaurant. 


De bedieningsbrigade wordt geleid door Silke Bosscher. Haar jarenlange ervaring als Restaurantmanager bij de Bilderberg groep zet zij sinds 2018 in bij De Zon. Samen met haar brigade zorgt zij voor een ontspannen avond waarbij presentatie, gastvrijheid en passie leidend zijn.


Laat je een avond culinair in de watten leggen. De chef-kok en zijn team maken zo veel mogelijk gebruik van de prachtige producten die de streek te bieden heeft. Hier geniet je van een uitgebreide, met zorg bereide lunch. En kom je tijdens het diner? Dan mag je zelfs een kijkje in de keuken nemen!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Voorbrug 1
7731BB Ommen
Nederland
    Geen reviews