De Maasduinen

De perfecte uitvalsbasis om culinair te ontspannen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In Velden vind je De Maasduinen: een heerlijk à la carte restaurant met een prijswinnende ijssalon en knusse hotelkamers. Al meer dan 65 jaar bieden ze gastvrijheid aan aan de bezoekers en daar zijn ze trots op. Hostellerie De Maasduinen is de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen, bijvoorbeeld op de fiets. Het gelijknamige en omvangrijke recreatiegebied De Maasduinen mét Nationaal Park ligt namelijk binnen handbereik.


Kom genieten van al het moois dat Limburg provincie te bieden heeft. Schitterende natuur en pittoreske dorpjes, smaakvol eten en natuurlijk hartelijke bewoners. Hostellerie De Maasduinen biedt alles voor een zorgeloos verblijf in deze prachtige streek. De Maasduidenen is een knusse bistrot à la carte, een sfeervol familierestaurant voor diners, buffetten en een brasserie & ijssalon. Limburgse gastvrijheid aan het marktplein in hartje Velden. 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Markt, 15 15
5941GA Velden
Nederland
10 1 Uitmuntend
10
Eten
10
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 9

  José Verhagen

  Genoten van een overheerlijke lunch met kop soep. Vriendelijk personeel, alles was 200% naar wens!
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  6 juli 2019