ONI

Verrukkelijke gerechten met een Japanse twist

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In het culturele Den Haag vind je op loopafstand van De Grote Kerk en het luxe winkelgebied `Haagsche Bluf` restaurant ONI: een plek waar je op een HEERLIJKe manier de Japanse cultuur kan proeven. Het uitzonderlijke restaurant is sinds 2002 opgericht door Jennifer en Paul Man. Zij hebben architect Peter Donkers een ‘catwalk’ met gekleurde verlichting laten ontwerpen die dient als zitbank waar je kan genieten van een Japanse cocktail.


Het eten wat je proeft bij ONI is een unieke belevenis. De gerechten bestaan uit een bijzondere combinatie van vis, vlees en groenten. Hiervoor worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt om je smaakpapillen mee te verrassen. Naast een bijpassende wijn, serveert ONI ook Japans bier en saké. De ultieme cultuursnuiver kan hier een avond lang zijn neus gebruiken zonder zich te vervelen.


Ervaar het zelf! Ga op een Japanse ontdekkingsreis en boek snel een tafeltje.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Prinsestraat 35
2513CA Den Haag
Nederland
10 1 Zeer goed
8.5
Eten
8
Service
7.5
Sfeer
8.2
Gastvrijheid
 • 2.75

  Monique

  Via Heerlijk.nl een 5-gangendiner gereserveerd bij Oni. De recensies waren over het algemeen goed, dus de verwachtingen hooggespannen. We werden 13 september verwelkomd door een Engelssprekende dame, op zich geen probleem als ze de bestelling goed noteert. Er werd een welkomstdrankje gebracht en gevraagd of er nog bijzonderheden waren waar ze rekening mee moesten houden. Bij de reservering via internet had ik al aangegeven zeer heftig op een bepaald ingrediënt te reageren. Je zou verwachten dat ze dat dan ook weet, maar nog een keer checken is natuurlijk prima, dan kun je ervan uitgaan dat het in ieder geval goed gaat. Groot was dan ook de verbazing dat het verboden ingrediënt bovenop de eerste gang lag. Toen we hier een opmerking over maakten, was de reactie, dat kun je er toch afhalen. We lieten het maar zo. De verbazing ging over in irritatie toen ik het ingrediënt in m\'n mond bleek te hebben bij een hap van het volgende gerecht. De spraken de bediening aan en er werd gezegd o, ik zal het aan keuken doorgeven. Het gerecht werd niet weggehaald en bleef gezellig voor mijn neus staan. Na een aantal opmerkingen hierover werd het bord weggehaald. We spraken de manager aan, dat dit toch niet kan. Tot twee keer toe een gerecht serveren met iets waarvan bekend is dat de gast daar allergisch op reageert. De manager hoorde het aan en maakte excuus. Hij vroeg of we nog iets wilden drinken. Je zou verwachten dat dat na zo\'n akkefietje een drankje van het huis zou zijn, maar nee, dit stond gewoon op de rekening. Er werd wel iets vervangends op tafel gezet in de vorm van smakeloze Nigiri. Het eten was verder oké, sommige dingen erg lekker, zoals de schelp gevuld met romige coquilles en de plakjes rauwe vis. De sushi was niet slecht, maar heb ik zeker beter gegeten. Prijstechnisch aan de hoge kant. Na een uurtje begin de ellende, de allergische reactie als gevolg van die ene hap. Dit resulteerde in enorme buikpijn en frequent bezoek aan het toilet. Niet dat dat het personeel van Oni opgevallen is hoor. Zelfs toen ik het noemde bij het afrekenen werd er geen aandacht aan besteed. Na een laatste spoedtoiletbezoek werd er zelfs geen gedag gezegd. Na nog een nacht buikpijn heb ik de volgende ochtend een mail verstuurd om te laten weten dat dit echt niet kan. Na 4 dagen kreeg ik eindelijk een reactie met de vraag mijn telefoonnummer door te geven, zodat ze contact op konden nemen. Twee herinneringen en 13 dagen later kreeg ik eindelijk reactie dat ze de volgende dag zouden bellen. Mijn mail zou in de spam beland zijn? Ik had er al weinig verwachtingen van, maar er werd de volgende dag uiteraard weer geen contact opgenomen. Oni heeft best aardig eten, maar over service moeten ze nog aardig wat leren. Er kan altijd iets misgaan, maar los het dan op een correcte manier op! Ga vooral niet naar Oni als je een specifieke allergie hebt!
  6
  Eten
  1
  Service
  3
  Sfeer
  1
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 oktober 2019
 • 8

  M Meerlo

  Heerlijk gegeten. Goede bereiding. Smaakvolle combinaties. Fijn tempo van gangen. Prima bediening.
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 september 2019
 • 9.5

  Bernie

  Heeeeerlijk gegeten, verrassend menu, Echt een aanrader
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 september 2019
 • 8.75

  Aletta Ommeren

  Heel lekker gegeten en een goede service.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 september 2019
 • 8.75

  Pim van Dongen

  jaren geleden hier voor het laatst gegeten, maar nu weer ook dank zij de " Heerlijk " aanbieding weer gereserveerd een zeer hartelijke en vriendelijke ontvangst en het eten was boven verwachting goed en ruim voldoende, hele mooie afwisseling van smaken en de vis was supermals en vers
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 september 2019
 • 7.5

  gert

  beetje weinig personeel (werkte wel hard), lekker bijzonder eten, matig toetje
  9
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 juli 2019
 • 8.75

  Monique Aubergine

  Het eten was heerlijk. Volgens mij hadden wij een vijfgangenmenu. Wij hebben van iedere gang genoten. De airco stond wel iets te hoog, met als gevolg dat het wat chilly aanvoelde, gelukkig had ik mijn vest meegenomen. Vriendelijk personeel.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 juli 2019
 • 8

  Onno

  Prima gegeten en gedronken via Heerlijk.nl, bijkomend voordeel: je hoeft niet te kiezen. Men is druk met de straat bezig - helemaal opgebroken - hetgeen de aanloop behoorlijk bemoeilijkt, denk ik. Goed ontvangen en bediend. Kortom een prettige avond
  8
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 juni 2019
 • 4.25

  lorna nagalladora

  we kwamen voor een 5 gangenmenu waar we omstreeks 19.30 mee gestart zijn en wat we rond 22.30 beëindigd hebben. Locatie was erg gehorig en tafeltjes dicht op elkaar. Ontvangen door vriendelijke engels sprekende dame, moesten 15 minuten op het welkomsaperatief wachten ( wat overigens prima van smaak was), na weer eens 15 minuten werd er een kleine starter met groenten voor ons neergezet, vervolgens weer 20 minuten wachten op een prettig smakende visgang, weer 30 minuten gewacht op een groentegang ( 6 warme hapjes) geen toelichting erbij en eveneens geen info over de vervolg gangen. Op een gegeven moment vroeg een vriendelijke dame ons of we nog wat van de kaart wilden bestellen. Aangegeven dat we op een volgende gang zaten te wachten van ons 5 gangenmenu. Geen reactie ? Bleven maar zitten, tenslotte dame achter de kassa gewenkt en uitgelegd dat we niet wisten wat er nog ging komen. Deze dame antwoordde in het Engels dat ze ons begreep en de keuken ging informeren over een fruitgang en dessert. Tot onze verbazing kregen we een vleesgang met runder rolletjes, kipspiesjes, rijst etc. Daarna werd nog snel een heerlijk dessert gepresenteerd en konden we na het afrekenen vertrekken. we voelden ons zo'n beetje geparkeerd. Niemand die ons wat vertelde over de volgorde van de gangen etc.Na het betalen werd De deur voor ons opengehouden en er werd ons naast een goedenavond medegedeeld ons hopelijk weer eens terug te zien. Daar hebben we maar niet op gereageerd. .
  8
  Eten
  3
  Service
  3
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 juni 2019
 • 7

  henk

  Eten was geweldig, Bediening laat te wensen over. Het serveren van een drankje duurde erg lang.. Tafel hygiëne was niet goed.
  8
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 juni 2019
 • 8.25

  Erwin

  Super lekker eten, in een relaxte omgeving
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 juni 2019
 • 8.75

  Anonymous

  Service good and food tastes delicious.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  25 mei 2019
 • 8.75

  Emile

  Een echte Japanner, met verse materialen, subtiele keuzes van sauzen, net iets andere stukjes vis dan de doorsnee zogenaamde tent. Mensen met verstand van sushi en maki. Zo bereid om te pleasen dat je uiteindelijk als je naar buiten gaat teveel gegeten hebt. Vriendelijke bediening in misschien voor velen een koel-zakelijk, duurzame omgeving, maar toch gezellig, Dit doen we nog.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  15 mei 2019
 • 7.75

  Sanne Bottenheft

  Heerlijk gegeten
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  13 mei 2019
 • 8.75

  Walter Zweekhorst

  Het eten was erg goed, de bediening was vriendelijk al mogen ze wat vaker om een drankje vragen. Een absolute aanrader!!
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 mei 2019
 • 6.75

  Marlie H

  Heerlijk en verfijnd eten in een mooi verlicht restaurant. Bediening laat te wensen over. Slechte samenwerking tussen het overigens vriendelijke personeel.
  9
  Eten
  4
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 april 2019
 • 9.25

  F.Peters

  Het 5 gangen Japans diner was werkelijk fantastisch. De gangen waren prima opgebouwd in smaakbeleving. We komen hier zeker nog terug met ons gezin en vrienden.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 april 2019
 • 9.5

  Mira

  Great diner deal 5 courses with lovely aperativo. Finest fish and meat, great dessert too. We love to come back!
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 april 2019
 • 8.5

  Willy Nederpelt

  fantastisch gegeten, en verrassende gerechten
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  31 maart 2019
 • 8.75

  Sharon & André

  Via de primera restaurantactie gebruik gemaakt van het 5-gangen verrassingsmenu incl. aperitief. Alle gangen (vlees en vis) waren echt heerlijk. We hebben niet lang hoeven wachten op het eten of drank. Het personeel is heel vriendelijk. We zijn hartelijk ontvangen. We komen hier zeker terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  24 maart 2019
 • 8.75

  Squonk

  Een perfecte, boeiende, afwisselende, super gepresenteerde en zeer smakelijke maaltijd met veel verrassende toetsen. Bediening vlot en vriendelijk, en via de heerlijk deal was dit zeker een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo er al een minpunt aan te wijzen zou zijn, dan wellicht dat de tafels een beetje dicht opeen staan, maar niet op te hinderlijke wijze.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 maart 2019
 • 10

  N Moualla

  Erg lekker en creatief, super vriendelijke en decente bediening, kwaliteit-prijs verhouding erg hoog, zeer aan te bevelen!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  28 februari 2019
 • 8.5

  Walter Arends

  Toen we naar buiten gingen zeiden we tegen elkaar: ik heb echt lekker gegeten. Alles smaakte zoals het moet. Bediening vriendelijk. Als het druk wordt leken ze minder efficiënt.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 februari 2019
 • 9.25

  Desiree Davidse

  Ten tweede male genoten van deze fantastische aanbieding. Deze keer met vrienden. Wederom heel lekker gegeten (hoewel onze vrienden moesten erkennen in Japan deze gerechten nooit gezien te hebben) , de sfeer is erg goed en het personeel zeer vriendelijk en gastvrij.
  8
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 februari 2019
 • 8.75

  Rensje

  Heel lekker gegeten bij ONI! We zaten na afloop behoorlijk vol, het was meer dan genoeg. Alle gerechten waren met vlees of vis, er had naar mijn mening wel iets meer groenten bij gemogen. De inrichting is erg minimalistisch, past goed! Enige was dat de bankjes na 3 uur toch wat minder comfortabel waren.
  9
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  16 februari 2019