Eterij de Drie Gekroonde Laarsjes

Traditionele gerechten uit de Hollandse, Franse en Italiaanse keuken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In het historische Loenen aan de vecht vind je de de Eterij de Grekroonde Laarsjes. Dit restaurant is al sinds 1997 een begrip in het dorp. Het intieme restaurant heeft een geweldige ongedwongen sfeer, waar iedereen zich welkom voelt. 


Verse seizoensgerechten die altijd worden geserveerd met een gastvriendelijke lach. Gert en Maya van Middelaar, de gastheer en chef-kok bereiden en serveren Hollandse, Franse en Italiaanse, traditionele gerechten. Met de prachtige wijnkaart is er altijd een wijn die bij de HEERLIJKe gerechten past.


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Rijksstraatweg, 106 106
3632AG loenen aan de vecht
Nederland
    Geen reviews