Veluws Eethuis Wissel

(H)eerlijke smaken uit de traditionele keuken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Op de Veluwe in het prachtige Epe vind je Veluws Eethuis de Wissel. Hier staan eten, drinken en elkaar ontmoeten centraal. Het restaurant is een gemoedelijke plek voor zowel jong als oud. De ‘alles kan’ mentaliteit staat voorop. Perfect aansluitend op de gemoedelijke sfeer is het moderne en rustige interieur. Als het weer het toelaat kun je ook neerstrijken op het prachtige terras! 


De keuken werkt voornamelijk met biologische en regionale producten. De culinaire kunstwerken die je hier voorbij ziet komen zijn dus niet alleen méér dan lekker, maar ook nog eens duurzaam. De gerechten worden door het gepassioneerde keukenteam op traditionele wijze bereid.


Sinds kort is het restaurant lid van de Euro-Toques. Restaurants die zijn aangesloten bij de Euro-Toques werken met duurzame en eerlijke producten. Zo weet je zeker dat je verantwoord aan het genieten bent! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Ericaweg 2
8162 PR Epe
nederland
10 1 Uitmuntend
9.3
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
9.8
Gastvrijheid
 • 8

  MD Rody

  Vriendelijk, klantgericht, gastvrij en prima eten
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 september 2019
 • 10

  Annie Veenendaal

  Heel sfeervol ingericht. Prachtig terras en tuin. Heel hartelijk en gastvrij ontvangst. Gemoedelijk en ontspannen sfeer. Heerlijk gegeten. De gerechten zijn als schilderijen op je bord. Een absolute aanrader!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 september 2019
 • 10

  bernie

  Via Heerlijk geboekt en bevestiging ontvangen . Helaas bleek later dat restaurant die avond en de hele komende week volgeboekt te zijn. Waarom dan wel boeking geaccepteerd> Ik neem aan dat het een leuk avondje had kunnen worden met dienovereenkomstige puntenwaardering.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 september 2019
 • 9.5

  Coen

  Bij aankomst vriendelijk ontvangen en begeleid naar ons zitplaats. Het eten was prima bereid. Verschillende Verse warme groenten , sla , geen patat maar heerlijke gebakken aardappelen . Op maak van de borden culinair. Een restaurant naar ons"hart", Fantastische heerlijk gegeten.
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 augustus 2019