De Kade

Overheerlijke gerechten op een prachtige plek

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In de Hanzestad Doesburg staat aan de kade het Stadshotel Doesburg. Op deze prachtige plek tussen de rivier en de karakteristieke binnenstad ben je welkom in het restaurant De kade en hotel. Het restaurant heeft een informele sfeer en de inrichting ziet er verzorgd en compleet uit. 


Na een ontspannen wandeling of een fietstocht kun je in het restaurant ontspannen genieten van een borrel, maar ook voor een heerlijk diner ben je hier aan het juiste adres. Het keukenteam is jong en zeer gedreven. De moderne keuken bereidt de heerlijkste traditionele en trendy gerechten met producten uit de streek.
Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Contre Escarpe 32
6981BW Doesburg
Nederland
10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.5
Service
8.8
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 7.75

  Gasten

  We hebben lekker gegeten van verrassende gerechten. De bediening was attent en de sfeer gemoedelijk.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  18 augustus 2019
 • 8.75

  Henk S

  Prima locatie. Sfeervol met mooi uitzicht op de IJssel. Hadden het geluk dat het mooi weer was dus konden gebruik maken van het terras. Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Eten was heerlijk, het eten werd mooi gepresenteerd en personeel is erg vriendelijk. Maar weer een bewijs dat je voor sfeervol en lekker eten niet naar Arnhem hoeft te gaan. Aanrader.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  10 juni 2019
 • 9.5

  Dirty harry

  Met vrienden daar gegeten en wel een verrassingsmenu, in twee woorden zeer verrassend
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  26 mei 2018
 • 9.25

  LJ van der Winkel

  De sfeer bij binnenkomst was al direct heel gezellig en ontspannen. Het eten was in één woord prima (hardstikke lekker) Ook de rustpauzes tussen de gangen waren ook keurig (Niet alles achter elkaar) Dus eigenlijk een heel gezellige avond met uitstekend eten. Dit is zonder meer een aanrader! Een pluim voor de bediening en de kok.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  23 mei 2018