Casablanca Variété

Stijlvol dineren in het enige circuscafé van Europa

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Op de Zeedijk in Amsterdam vind je Casablanca Variété. Casablanca Variété is het enige circuscafé van Europa, een plek waar circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in het café ademt circus & variété, de wanden en vitrines staan vol met foto's, affiches en attributen die te maken hebben met beroemde circusartiesten. Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.


Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.


Een avondje Variété is natuurlijk pas compleet na een bezoek aan het pittoreske theatertje, er is iedere dag een andere voorstelling te zien!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zeedijk 24
1012AZ Amsterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
9
Eten
9
Service
6.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 10

  Gerard Pouw

  Vriendelijk ontvangen en erg goed bezig met de klanten
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  31 mei 2019
 • 6.5

  Wampie1977

  Jammer dat de eigenaar zijn werknemer op zijn nummer zette, terwijl er gasten in het restaurant waren. Dat had ook wel anders gekund. Daardoor was de sfeer gedaald naar het vriespunt. Het eten was wel goed en het smaakte goed. De desbetreffende werknemer deed zijn best.
  8
  Eten
  8
  Service
  3
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  26 mei 2019