Fidele

Heerlijke smaaksensaties in huiselijke setting

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Restaurant Fidèle ligt midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden in het hart van Drachten. Vele mensen zullen deze plek nog kennen van restaurant Koriander. Dit restaurant heeft twintig jaar lang een Michelinster mogen dragen. Vanaf 2 augustus 2019 is Restaurant Koriander omgetoverd tot Restaurant Fidèle.


In het restaurant hangt een gezellige sfeer en met de huiselijke setting is het toegankelijk voor iedereen. Daarnaast staan loyaliteit en trouw naar de gasten hoog in het vaandel.


Afhankelijk van wat het seizoen biedt, zal chef Gerry Trouw in de keuken aan de slag gaan met de verschillende producten. De gerechten zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. De keuken kenmerkt zich door subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren. Het liefst halen zij zoveel mogelijk producten uit de omgeving.


Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Friese parel? Reserveer dan nu!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Burgemeester wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Nederland
10 1 Uitmuntend
10
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.75

  Feens

  Geweldige avond gehad! Attent personeel en fantastische smaken
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 oktober 2019