Sjef

Modern en trendy dineren in het pittoreske Arcen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Restaurant Sjef is een modern restaurant in het centrum van het pittoreske, toeristische Arcen. De voorgevel van het gloednieuwe gebouw bestaat voor een groot gedeelte uit glas zodat de knusse sfeer van het Raadhuisplein doordringt tot het interieur. Dat straalt design en authenticiteit uit met zijn zichtbare eeuwenoude muren van de naastgelegen panden.


Het is een modern en trendy restaurant waar wordt gekookt met streekproducten. Er wordt geprobeerd om elk seizoen de gerechten op een zo gezond en smakelijk mogelijke manier voor jou te bereiden. Het meest populaire gerecht is de biefstuk of een van onze reuze spiesen.


 


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Raadhuisplein 7
5944AH Arcen
Nederland
10 1 Goed
7.8
Eten
7
Service
7
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • 7.75

  J&G

  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2012
 • 5.5

  Veronika

  Eerste impressie van het restaurant: modern en kaal met slechts één kapstok voor de hele zaal, niet echt handig. De grote deur gaat telkens open en dicht en brengt de kou naar binnen.

  Het eten was goed, maar niet bijzonder. Het voorgerecht van eend was heel weinig en was beter geschikt als amuse. Voor het hoofdgerecht moesten we wat langer wachten, het was lekker maar de grote borden bleven op de tafel ronddraaien, omdat er geen onderzetters waren. Het dessert vonden we te zoet en niet in balans. We kregen geen koffie of thee angeboden na het dessert, de obers blijven met andere klanten in gesprek en letten niet op.

  Kortom: goed eten, maar een onpersoonlijke sfeer en service.

  7
  Eten
  5
  Service
  5
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2012
 • 8

  Modern restaurant op een gezellig pleintje in Arcen.

  Zeer vriendelijk gastgericht personeel. Eten is overheerlijk. goed bereid, niet alledaagse gerechten.

  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2012
 • 8

  avondje uit

  We hebben genoten van een heerlijk 3 gangen menu in een mooi en sfeervol restaurant. Een etentje in stijl!. Ondanks de vriendelijke ober die erg zijn best deed mag dit een wat professionlere uitstraling krijgen waardoor alles nog beter tot zijn recht kan komen. Zeker de moeite waard om Sjef in de toekomst vaker te bezoeken

  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2012