Sanz

Hoogwaardig eten in ongedwongen sferen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Brasserie Sanz is hoogwaardig eten voor schappelijke prijzen. De sfeer is ongedwongen, de service vriendelijk en professioneel. De keuken is Frans georiënteerd met zo nu en dan buitenlandse invloeden.


De keuken staat onder leiding van Willem Witteman, Senna Härzer en Boudewijn Boon. Zij zijn verantwoordelijk voor de gerechten, de opmaak van de borden en de nieuwe menukaart, welke ongeveer elke zes weken wisselt.


Sanz is voor het tiende achtereenvolgende jaar opgenomen in de Gault&Millau gids 2019. Dit jaar kregen ze er zelfs een punt bij en staan nu op 13 punten. Ook heeft Sanz al 10 jaar een notering in de Lekker gids top500. Een mooie prestatie! 


Benieuwd wat dit restaurant je voor heerlijks te bieden heeft? Reserveer dan direct! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Jan van Goyenstraat 31
2102CA Heemstede
Nederland
    Geen reviews