Het Amsterdamse Proeflokaal

Karakteristieke en smaakvolle gerechten op het nieuwe Stadionplein

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Het Amsterdamse Proeflokaal is dé ontmoetingsplek op het nieuwe Stadionplein waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven. Het restaurant beschikt over karakteristieke ramen met weids uitzicht over het vernieuwde Stadionplein of het Olympisch Stadion. Het Amsterdamse Proeflokaal ademt gastvrijheid. Van traditionele Amsterdamse gerechten tot internationale smaken die de afgelopen eeuwen hun weg hebben gevonden naar onze hoofdstad. 


De koks werken met verse producten van het seizoen, en dat proef je! Je komt ogen en oren tekort. Één ding is zeker: met de komst van Het Amsterdamse Proeflokaal zal het Stadionplein nooit meer hetzelfde zijn. 


Wil je het zelf ervaren? Reserveer dan snel! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Stadionplein 300
1076CK Amsterdam
nederland
    Geen reviews