De Elderschans

Proef de geschiedenis in het populairste hotel van Nederland

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Restaurant Elderschans bevindt zich in het sfeervolle Aardenburg. Het hotel/restaurant is in 2016 uitgeroepen tot het beste all-inclusive hotel van Nederland, naast dat zijn ze ook uitgeroepen door Zoover als het populairste hotel van Nederland.


Aardenburg is de perfecte plek voor een mooie wandeling, fietstocht of nordic walking met geweldige bezienswaardigheden op de route. Je kunt binnen een straal van 10 kilometer naar het strand of gezellig winkelen in het naburige Sluis (4 km). Ook bent je binnen 15 minuten bij bekende Belgische steden zoals het historische Brugge en bruisende Knokke.


Het restaurant heeft een ruim aanbod wat betreft dineren. Je kan hier genieten van een heerlijk stuk vlees, maar ook van vegetarische gerechten.  

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Herendreef 67
4527AZ Aardenburg
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
8
Service
6.5
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • 8.25

  Fred Jansen

  Een aanrader voortreffelijk gegeten
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  6 maart 2019
 • 6.75

  Bob

  Nauwelijks voor- en nagerechten en ook vrijwel allemaal kant-en-klaar uit Johma-bakjes of Maitre Pauldozen gehaald. De hoofdgerechten waren goed klaargemaakt en smaakten goed. Heerlijke mosselen, lekkere spareribs en biefstuk. De sfeer was zoals je die van een all-inclusive hotel kunt verwachten: luide muziek, veel alcohol, uitgelaten dansende vijftigers maar ook zich doodvervelende ‘bankhangers’ die blijkbaar alles al gezien en geproefd hadden. Hier komen we niet meer terug.
  8
  Eten
  7
  Service
  5
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  1 januari 2019