Bistro Bos

Mediterraans genieten in een bruisende stad

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Bistro Boas ligt in het gezellige en bruisende hoofdstad van ons land, Amsterdam. Sinds 1970 heeft de Bistro Bos familie ervaring met de Mediterraanse en Egeïsche keuken. De menukaart bestaat uit overheerlijke Mediterraanse en Egeïsche specialiteiten zoals Pirzola, Rumel köfte en Bonfile. 


Naast de traditionele gerechten bieden zij ook grill- en visspecialiteiten, pizza’s en pasta’s. Ook de gevarieerde wijnkaart is zeker de moeite waard om te bekijken! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bos En Lommerweg 77
1055DP Amsterdam
Nederland
    Geen reviews