Mejuffrouw Janssen

Bourgondisch restaurant voor de echte levensgenieter

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Mejuffrouw Janssen is gevestigd in Arnhem. Het is een bourgondisch restaurant voor de echte levensgenieters. Al het eten wat het restaurant serveert is gemaakt van verse, ambachtelijke producten. Ze schenken exclusieve dranken, zoals Bockbier, Swinckels van de tap en Royal Dutch espresso. Ook hebben ze heerlijke wijnen in overvloed. Zo kun je kiezen uit vele wijnsoorten uit verschillende streken. Dit alles samen met een gezellige sfeer!


Mejuffrouw Janssen in Arnhem is op 2 september 2014 opnieuw geopend met een nieuwe eigenaar. Het restaurant is grotendeels opgeknapt, maar toch is de sfeer van vroeger nog volop te vinden. Ga ook een keer langs en proef de sfeer en de verse keuken!


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Duizelsteeg 6
6811 GS Arnhem
nederland
    Geen reviews