De Molen

Verantwoord genieten van heerlijke gerechten

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Restaurant De Molen is gevestigd in Ankeveen. In april 2019 hebben Sabine en Daniel het restaurant “De Molen” overgenomen.


Ze hebben het roer omgegooid en maken samen met de chef Kevin Renes de heerlijkste gerechten van lokale en eerlijke producten. Bijna alles wat ze gebruiken komt uit Nederland en ze hebben hele toffe leveranciers die de mooiste producten leveren!


Naast lekker eten gaat De Molen ook verantwoord om met de omgeving. Ze hebben gezellige pelletkachels gestookt op zaagrestjes, zonnepanelen, rvs rietjes, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en rijden zelfs elektrisch. Ook planten en oogsten ze hun eigen kruiden en zijn ze druk bezig met de aanleg van de moestuin.


Reserveer snel een tafeltje en ervaar het zelf! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Loodijk 30
1244 NL Ankeveen
Nederland
    Geen reviews