Spice 2.0

Italiaanse verfijnde Menu a sorpresa op een leuke locatie

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Op een levendig plein in Arnhem vind je restaurant Spice. Of je nu voor een casual bite of een luxe diner komt, bij Spice ben je aan het juiste adres! 


De chef bereidt de meest heerlijke Italiaanse gerechten voor jou. Vlees, vis en groenten wisselen elkaar af. Op de dessertkaart echte Italiaanse uitsmijters als tiramisu en scroppino. De kaart van Spice 2.0 is Italiaans, zonder de opsomming van oneindig veel gangen, zoals de Italianen dat graag zien. Wel kun je een pastagerecht vooraf eten, deze staan echter in een wat grotere variant ook bij de hoofdgerechten. De keuken werkt met verse en natuurlijke producten en dat proef je! 


Spice is een grijze zaak. Dat klinkt saai, maar dat is het verre van! De vele tinten grijs maken het geheel tot een stijlvolle plek. De betonnen vloer, het hout en de stoere lampen maken het strak, maar zeker niet kil. 


Ervaar de gastvrijheid en creatieve gerechten bij Spice! Reserveer nu voordelig een tafeltje en proef het menu a sorpresa.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Jansplein 49
6811GD Arnhem
Nederland
    Geen reviews