Bistro 't Zoute

Uitgebreide creatieve gerechten aan de kust

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Vlak aan het strand het Zeeuwse Zoutelande is Bistro ‘t Zoute gevestigd. Slechts 25 meter van het mooie zandstrand achter de duinen wordt je altijd warm ontvangen in het gezellige strandhotel. 


Bistro ‘t Zoute staat voor pure verwennerij, uitgebreide keuze in creatieve gerechten is de standaard. Chef-kok Arnold Baert en zijn keukenbrigade bereiden altijd pure ingrediënten uit het seizoen, vers uit de (Noord)zee en van het land. De obers staan altijd klaar om te adviseren over de uitgebreide wijnkaart. In alles is te merken dat het hele team klaar staat om hun passie voor horeca te delen met alle gasten.


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Westkapelseweg 1
4374 BA Zoutelande
Nederland
    Geen reviews