Robert

Een stukje rust tijdens een prachtig diner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In het mooie Hilversum, zo’n 5 minuten rijden van het mediapark, staat het gezellige restaurant Robert. Een stukje rust in de mooie omgeving, waar de klant altijd koning is! Het team van Robert werkt hard om jou helemaal in de watten te leggen.


Chef-kok Michael Koene bereidt HEERLIJKe gerechten. De gerechten worden samengesteld met verse gerechten en vormen een echt kunstwerk op je bord! De Franse cuisine van de sfeervolle gerechten zal je verrassen. 


Let op! Reserveer je na 17:00? Neem nog even telefonisch contact op met Michael op 035 624 5695


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Spanderslaan 1 1
1217DB Hilversum
Nederland
    Geen reviews