Umami by Han Amsterdam

HEERLIJKe smaken tijdens superdiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse winnaarseditie
Tijdens de HEERLIJK10Daagse winnaarseditie van 17 t/m 26 januari 2020 kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Bij de restaurants van UMAMI by Han in Amsterdam draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.


Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.


Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


OVERTOOM 31 H
1054HB Amsterdam
nederland
10 1 Goed
7.5
Eten
7
Service
7.8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 6.5

  Nienke

  Er was een 3-gangen menu dat bestond uit een keuze uit het standaard 2-gangen menu (ieder 2 voorgerechtjes en 2 hoofdgerechtjes) en daarbij nog vrije keuze uit de lijst met toetjes. De bediening was wat ongeïnteresseerd maar niet onvriendelijk. Het eten was er vlot een correct. Het eten was mooi opgemaakt en over het algemeen lekker (de garnalen in groene curry waren heerlijk). Maar het was zo ontzettend weinig dat we met honger het restaurant uitliepen. Alle gerechten bij elkaar (in ons geval 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten en 2 toetjes) zouden volstaan hebben als een 2-gangen lunch (hoofdgerecht met toetje) voor één persoon. Ik ben nog nooit hongerig en restaurant uitgelopen. Dit was een belachelijke ervaring. Een 5 voor het eten om dat de hapjes die we namen dus wel lekker (op de curry garnalen na niet super lekker) Wij gaan hier niet meer terugkomen.
  5
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  9 november 2019
 • 8

  Heleen van Os

  Wij vonden het eten heel heerlijk. al lag het tempo wat hoog, de sfeer was prima. de ambiance heel bijzonder..
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  6 november 2019
 • 8.75

  C van Tol-Verhagen

  fijne omgeving, bijzonder en warm! uiterst vriendelijke bediening graag bezocht restaurant schatten we in
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  6 november 2019
 • 7

  Luc Buiten

  Bediening is vriendelijk, maar spreekt ongeveer 4 woorden Nederlands. Toelichting op de dingetjes op het bord is er niet. Keuken is slordig, het zijn wel smakelijke zaken maar het rommelt wat.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019