Silom Thai brasserie

Ga op culinair avontuur met authentiek gerechten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Silom Thai brasserie
Voetboogstraat 13
1012 XK Amsterdam
nederland

Diep in het hart van Bangkok vind je een wijk genaamd Silom. Bezoekers van over de hele wereld maken van Silom hun eerste stop als ze aan hun avonturen in Thailand beginnen.

Silom is een ontmoetingsplaats van vele culturen, een wereldwijde mix van traditioneel en modern. Maar het belangrijkste is dat u in het district Silom authentiek Thais eten zult ontdekken. Uw uitgebreide dinermogelijkheden variëren van de lekkerste ‘street cart-gerechten’ tot fijne Thaise gerechten die worden aangeboden in vele restaurants van wereldklasse.

Hier bij Silom Thai Brasserie bieden we u de mogelijkheid om vele soorten Thaise gerechten te ontdekken, in een warme, intieme en ontspannen omgeving. Ontdek gerechten die u niet kent. Verwen uw culinaire fantasieën door de regionale smaken te ontdekken.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.