Black and Blue

De beste steaks en de lekkerste salades

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Black and Blue
Leliegracht 46
1015DH Amsterdam
Nederland

Bij Steak restaurant Black and Blue in Amsterdam weten ze waar ze goed in zijn, en daar concentreren ze zich dan ook op: het bereiden van de beste steaks en de lekkerste salades. De steaks, gemaakt van mals biologisch vlees, komen recht uit de speciale Josper houtskoolgrill. De salades maken ze vers naar jouw wensen. Huisgemaakte sauzen erbij, verse friet, mooie wijn. Klaar.

Het restaurant, gelegen aan de rand van de Jordaan in hartje Amsterdam, is een plek waar je je op je gemak voelt. Een informele ambiance, gastvrije bediening, eerlijke prijzen. Romantisch dineren of even bijpraten met je vrienden tijdens de lunch – Black and Blue is er voor iedereen in Amsterdam die van goed, puur eten en een ontspannen sfeer houdt.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.