De Gouden Leeuw

Verrukkelijk 6-gangendiner incl. overnachting met ontbijt

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 89.50 € 128.50Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 128.50
Korting 31%
Je voordeel € 39.00

Ontspan en geniet van een verrukkelijk 6-gangendiner & overnachting met ontbijt voor slechts € 89,50 per persoon


In één van de oudste stadsboerderijen van Nederland bevindt zich Herberg De Gouden Leeuw. Gevestigd in Bronkhorst, het kleinste stadje van ons land. De geschiedenis van het stadje is erg interessant. Zo is het stadje bijvoorbeeld ontstaan als boerennederzetting bij het voormalige kasteel Bronkhorst.


Wanend door Bronkhorst zie je vanzelf de geschiedenis terug, het is dan ook niet gek dat Bronkhorst maar liefst 37 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister telt. Zo heeft De Gouden Leeuw ook een zeer rijke historie en bestaat de herberg uit verschillende delen, waaronder de Gelagkamer, waar je HEERLIJK kunt genieten van de open haard. In ’t Pietshuus zit het restaurant, met uitzicht op de Slotkapel en een klein binnenpleintje.


In de omgeving vind je onder andere het Dickensmuseum, een bierbrouwerij, de Bronckhorstermolen en een automuseum. Na een leuke dag in en rond Bronkhorst is een HEERLIJK diner, met Nederlands-Franse keuken, in Herberg de Gouden Leeuw de perfecte afsluiter.


Wil je de gezelligheid van dit kleine stadje ervaren? Boek dan nu een 6-gangendiner incl. overnachting met ontbijt voor slechts € 89,50 per persoon! • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bovenstraat 2
7226LM Bronkhorst
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
7.6
Service
8
Sfeer
7.8
Gastvrijheid
 • 8.75

  G.Martens

  Zeer zeker voor herhaling vatbaar, goed advies over bijpassende wijnen, zeer attent personeel.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 januari 2019
 • 8.75

  Deana Brummelman

  De sfeer was uitstekend. De bediening prettig en netjes. Wij hebben met een aanbieding van Primera genoten van een prima verrassingsmenu. Het eten was uitstekend.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 januari 2019
 • 9

  R. Koudijs

  Eerst een poosje met een vooraf drankje gezeten bij een sfeervol knappend open haard vuur. Daarna een heerlijk 6 gangen diner in het restaurant. Sfeervol, relaxt, geen tijdsdruk en een perfecte bediening. Dus voor ons alle vier een perfecte avond die voor herhaling vatbaar is. R. Koudijs
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  21 december 2018
 • 8

  Streekgenoten

  Goedenavond, We hebben heerlijk gegeten in De Gouden Leeuw. Personeel ook erg aardig en professioneel. Wij kregen het diner cadeau van mijn moeder. Zij trakteerde ons omdat wij er voor haar waren de afgelopen 7 weken toen het minder goed met haar ging vanwege een zware operatie. Zij heeft een klein pensioen en was blij met de cadeaubon van Heerlijk, zodat zij dit ons kon aanbieden. Zielig vond ik het toen zij een hoog bedrag moest afrekenen ... 50 % korting toch?
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  20 december 2018
 • 10

  Rob Feenstra

  Ik kan niet anders zeggen dat wij volop hebben genoten van het 6 gangen suprise diner. We werden verrast met een fantastisch wildmenu. Goed wijn advies gekregen. Alles op zijn tijd. Om 19.30 uur aan tafel en om 23.30 van tafel. Leuk spontaan, maar toch enigzins gereserveerd, bedienend personeel. Zoals het hoort. Gaan hier zeker nog een keer naar terug.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 december 2018
 • 9

  Anita

  Het was een aangename verrassing in het kleinste stadje van Nederland. Super vriendelijke bediening, aangename ambiance, waanzinnig goed 6-gangen diner en daarvoor ook gewoon de tijd nemen. Dat is echte gastvrijheid! Het is echt een aanrader! Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 december 2018
 • 1

  Wijtez Vries de

  Tja, review over de gouden Leeuw in Bronkhorst. Zal moeilijk gaan en zal uitleggen waarom. 23 september een diner + overnachting gereserveerd en keurig een bevestiging gekregen. Ik zou samen met mijn vrouw op 30 oktober gaan dineren en overnachten ivm haar verjaardag. Nog even via chatten gevraagd hoe we de auto konden parkeren en ook antwoord gekregen. Maar wat denk je...op 16 oktober bericht dat er bij de boeking een foutje was gemaakt en dat de boeking geannuleerd werd?? Ik baal stevig, ben verbaast en boos. Was al bang dat het zou tegenvallen ivm diverse negatieve reviews, maar dit is wel het laatste wat je verwacht. Boek altijd via heerlijk en meestal sterren restaurants. En wat is mijn conclusie dat je beter wat meer kunt uitgeven om je als gast te laten behandelen. Dat woordje \"gast\" kennen ze bij de gouden Leeuw helaas niet. Voor mij is dit restaurant uit mijn to do lijstje geschrapt. Had toch naar de vele negatieve review beter moeten kijken.
  1
  Eten
  1
  Service
  1
  Sfeer
  1
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 oktober 2018
 • 8.5

  ben rhebergen

  Heerlijk gegeten ook voor veganisten maken zij het zeer aantrekkelijk. Bediening erg gastvrij en ongedwongen. Sfeer restaurant romantisch , wij hebben genoten van deze leuke actie.
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 oktober 2018
 • 8

  Joan van Barneveld

  Wij hadden het 6-gangen verrassingsdiner en het was in één woord: SUPER! Goede gerechten, goede portionering en fijne tussenpauzes. Daarbij een heerlijk glas bier en wijn van lokale bodem en trouwens de meeste ingrediënten kwamen uit de omgeving. Enthousiaste bediening waardoor je je echt \"een avondje uit\" voelde. De Gouden Leeuw is ook een hotel, dat wisten wij niet anders hadden we beslist een overnachting geboekt. Wij vinden dit restaurant echt een aanrader. Compliment voor de Chef en de bediening; we hebben een heerlijke avond gehad!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  23 september 2018
 • 7.5

  Els Lam

  Het was niet van we ervan hadden verwacht! Simpel. Maar wat ons heel erg stoort is dat Heerlijk ons niet had aangemeld. Dus we stonden niet op de gastenlijst. Dus “Heerlijk” doe hier iets aan! Niets vervelender dan dat.
  6
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 september 2018
 • 9

  Mc

  Zeer mooie locatie, heerlijk gegeten en goed geslapen. Bijzonder stukje Nederland. Zeer de moeite waard!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 augustus 2018
 • 6.75

  Jeffrey van Driel

  Het eten was goed, helaas leek de bediening de hoek waar wij zaten vaak te vergeten.
  8
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  20 juli 2018
 • 7.5

  Ria

  Het (trendy) interieur past niet bij de entourage die je verwacht van een stadsboerderij en ook niet bij de mooie creaties van de kok die echt Bourgondisch zijn. Het uitzicht op de wat rommelige zolders aan de overkant is ronduit storend.
  9
  Eten
  8
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 juni 2018
 • 8.25

  Staf Nijs

  Perfecte en losse bediening , zeer vriendelijk personeel.
  8
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 juni 2018
 • 8

  H.M. Dekker-van Hezel

  Bij het 6-gangen diner werd rekening gehouden met de door ons aangegeven wensen. Vriendelijke bediening, smakelijke gerechten.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  18 juni 2018
 • 8.25

  R.V. Mantel

  Helemaal goed
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  10 juni 2018
 • 8

  Alice Mangnus

  Heerlijk eten. Fantastische streekwijnen! Gastvrij personeel. Echt een avondje uit. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Ook de bedden sliepen lekker en het ontbijt was ook lekker.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 juni 2018
 • 8.25

  Henk Rampen

  Stijlvolle hoeve ambiance. Verrassende combinaties in de gerechten, stijlvol opgediend. Gemoedelijke sfeer, attente bediening.
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 juni 2018
 • 5.75

  iemke

  Ten eerste: wij zijn verwende restaurantbezoekers, dus wellicht extra kritisch. Wij hadden een 6-gangen arrangement inclusief overnachting. De ontvangst voor de overnachting was kil en kort (we werden niet opgemerkt door de eigenaar, verwijzing naar ander pand in de straat was zakelijk), geen woord van welkom. De bediening was eveneens kortaf. Hadden niet het idee dat men (4 afzonderlijke personen) wist wat we besteld hadden. Gevraagd om een wijn-arrangement, per saldo 2x te laat een wijntje aangeboden gekregen (welke achteraf behoorlijk prijzig bleken) \"wilt u nog iets drinken\", niet eens zo passend bij de maaltijd. Maaltijd zelf was OK, maar minder dan we elders gewend zijn. De prijs/prestatie was ivm de aanbieding OK, maar de standaard prijs zou te hoog geweest zijn. Bij het afrekenen nog verwarring: wij zouden de champagne (Kir?) besteld hebben (€13+ euro per glas), terwijl deze ongevraagd bij ons op tafel gezet werd. Dit werd netjes van de rekening afgetrokken. Bij thuiskomst bleek dit allemaal toch inbegrepen. Tip voor de eigenaar: meer betrokkenheid van personeel bij de gast is hard nodig. Verder: mooi magazine uitgegeven, maar gaat helemaal over het restaurant en de leveranciers, vooral niet klantgericht geschreven. Dat zegt iets. Tenslotte: een mooie upsell (dus meer marge) was werkelijk serveren van het wijnarrangement geweest. Medewerkers laten zo omzet lopen.
  7
  Eten
  3
  Service
  8
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 mei 2018
 • 7.25

  Mariet Spierings

  Het eten was heerlijk en de gangen en de tijd er tussen was prima op elkaar afgestemd. De wijze van serveren van het eten op de tafel mag een stuk attenter.
  9
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  7 mei 2018
 • 9

  Ellen

  Een mooie ambiance in een pittoresk dorpje. We hebben heerlijk gegeten. Alle gerechten waren goed op elkaar afgestemd en uitstekend van smaak. Ook de wijnen waren goed begeleidend. Bediening was prima. Al met al een geweldige avond gehad.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  20 april 2018
 • 8

  GBR

  Prima restaurant in een mooie omgeving. Sommige zaken kunnen nog iets scherper. Gezien het prijsniveau vinden wij het niet passend om jassen over een stoel te hangen. Er wordt wel gevraagd om een jas aan te nemen maar eigenlijk moet dat geen keuze zijn. Het eten wordt vlot maar niet te vlot geserveerd. Als met al hebben wij 3,5 uur aan tafel gezeten voor 6 gangen. Voor ons is dat prima. Het eten was goed en verrassend.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  3 april 2018
 • 8.75

  Peter H

  We hebben met z\'n vieren het 6-gangen menu via Heerlijk gegeten. Naast de 6 gangen kregen we ook brood met boter en pesto vooraf. Verder geen amuses. In totaal hebben we 4 uur gezeten inclusief een kop koffie/thee na. De smaak en kwaliteit van het eten was uitstekend.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 april 2018
 • 8.25

  Nikki

  Prachtige locatie en het eten wordt beter geserveerd dan de website doet vermoeden.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 maart 2018
 • 9

  Annette Vaneker

  Wij hebben het heel fijn gehad !
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 maart 2018
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer