Basiliek*

Fantastische Michelinster-ervaring van vijf gangen incl. vijf amuses

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 39.50 € 75.00Te reserveren t/m 22 december 2018
Originele prijs € 75.00
Korting 47%
Je voordeel € 35.50

Fantastisch 5-gangendiner inclusief vijf amuses voor maar € 39,50 per persoon!


Gelegen aan de Vischmarkt in het culturele centrum van Harderwijk ligt het alom geroemde restaurant Basiliek. De moderne inrichting en de persoonlijke aandacht geven duidelijk aan dat over elk facet van het restaurant is nagedacht. Ook het eten wordt gepresenteerd in een zorgvuldig uitgebalanceerd menu, zodat alle smaakpapillen HEERLIJK gestimuleerd worden. 


Dit is te danken aan chef-kok Rik Jansma, die al tien jaar aan het roer staat van dit sterrestaurant, en hij heeft ook nu weer een gastronomische ervaring klaar staan voor de echte liefhebbers. De keuken heeft veel invloeden van de internationale en mediterrane keuken. Bij Basiliek kan je romantisch of zakelijk HEERLIJK eten in een relaxte en gezellige ambiance.


TIP: vraag naar het zorgvuldig uitgekozen wijnarrangement! Het team zal je verrassen met de meest bijzondere wijnen die, net als de menukaart, per seizoen veranderen.


Wacht niet langer en laat je verwennen met een 5-gangendiner & vijf amuses voor slechts € 39,50 per persoon!



  • Te reserveren t/m 22 december 2018

  • Te reserveren van dinsdag t/m zaterdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere cadeaubonnen en acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vischmarkt 57 L
3841BE Harderwijk
Nederland
10 1 Zeer goed
8.9
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 10

    Gerrit Hup

    Eten en drinken van uitstekende kwaliteit en personeel, chef-kok en gastvrouw ontzettend vriendelijk.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    18 januari 2019
  • 8.25

    Lautje T

    Eten is smaakvol en mooi gepresenteerd. Sfeer in restaurant is comfortabel.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    18 januari 2019
  • 7.75

    Inge

    Lekker eten, hippe happen. Mooie deal met heerlijk.nl ! Natuurlijk betaal je nog wel voor wijn (flink), water, brood en koffie, maar dat doe je ook als je de volle mep betaalt. Sommelier vond het volgens mij niet leuk dat we, vanwege nog een eind moeten rijden, het vooral bij water hielden. Erg gastvrij en vriendelijk kwam ze niet over. Overig personeel wel! Fijne sfeer, klein en mooi gebouw!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    11 januari 2019
  • 10

    Herma Weerstand

    Gastvrij ontvangen, verrassende gerechtjes en heerlijke wijnen, alles was zeer aangenaam!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    22 december 2018
  • 8.75

    eetgast Woerden

    Je werd al bij de deur gastvrij welkom geheten.. De eigenaren komen bij de tafels langs, klasse. Bij alle gerechten is er uitvoerige toelichting. Met dieetwensen wordt goed rekening mee gehouden. We komen zeker hier nog een keer terug.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    22 december 2018
  • 10

    Michael Bolle

    Het was weer een klein feestje, eten bij de Basiliek! Zoals we gewend zijn was de ontvangst vriendelijk en voel je jezelf meteen welkom. Het eten was weer van uitzonderlijke klasse en de bediening uiterst vriendelijk, terzake kundig en hartelijk. tot een volgende keer.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    20 december 2018
  • 8

    Robert Pot

    x
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    20 december 2018
  • 6

    Jazzmine

    Met dank aan eerdere reviews wisten wij dat we voorzichtig moesten zijn vanwege de onduidelijke en hoge kosten van drankjes, extra gangen en brood. Enorm jammer dat ze niet gewoon een kaartje hebben met daarop kosten van een (bob) wijnarrangement, extra gang en andere kosten zoals andere sterrenrestaurants waar ik gegeten heb. Dan weet je waar je aan toe bent. Nu wordt er een aperitief aangeboden waarvan je denkt dat het gratis is door de vanzelfsprekendheid waarmee het wordt aangeboden. Dat konden wij niet waarderen. Het eten was niet hoog op smaak zoals je van een sterrenrestaurant mag verwachten. Geen smaakexplosies of spannende combinaties. Kleine porties. En heel lang op alles moeten wachten. Heel teleurstellend. En dan ook nog op zeer weinig comfortabele stoelen. Bediening prima en leuk dat de chef even langskomt.
    5
    Eten
    3
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 december 2018
  • 9.75

    Hanny van de Loosdrecht

    We hebben heerlijk gegeten in een zeer ontspannen sfeer. Toen we vertrokken en zeiden dat de avond was ter gelegenheid van onze trouwdag kregen we als geschenk een prachtig boek over Basiliek. Gesigneerd en wel.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 december 2018
  • 10

    Ellen

    Zoals altijd weer geweldig gegeten. Het is een sfeervol en mooi restaurant. Het is een avondvullende ervaring van smaakexplosies.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    18 december 2018
  • 10

    Wesley

    Was een topavond. Was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Absoluut aan te raden!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    13 december 2018
  • 9.25

    Erik Jan

    Heerlijke gastvrije en ontspannen avond gevuld met prachtige opgemaakte bijzondere gerechten begeleid met prachtige wijnen Hebben er super van genoten! Dank!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    5 december 2018
  • 8.5

    Corrien Van de Beek

    X
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    3 december 2018
  • 10

    jacoba

    we hebben heerlijk gegeten. De service was voortreffelijk. Alleen schrokken we van de prijs van het drinken. Dat was ons niet van te voren gezegd.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    29 november 2018
  • 9.5

    Pieter

    Lekker gegeten en persoonlijke service
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    26 november 2018
  • 9.25

    Ingrid Moes

    Heerlijke avond beleefd in de Basiliek. Alle gerechten én amuses zagen er schilderachtig uit en smaakten zeer divers.
    10
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    24 november 2018
  • 8.5

    Alexandre Bonnet

    we hebben met veel plezier en zeer goed gegeten. de sfeer was goed en de bediening eveneens. we hebben niet van het bijpassende wijn arrangement gebruik gemaakt omdat wij dat, met het oog op het naar huis rijden, niet verantwoord vonden. Het is prettig om gebruik te kunnen maken van de aanbieding , circa 160.= voor 4 personen maar de 2 glazen wijn p.p. , enkele flessen water en 3 koffie worden in verhouding wel erg prijzig.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 november 2018
  • 8

    dylan

    ok
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 november 2018
  • 10

    Kitty Kruisheer

    Gisteravond kennis gemaakt met de keuken van Basiliek en wat een fijne verrassing! Tongstrelende gerechten, leuk toegelicht door de attente medewerkers, en wat een bijzondere bijpassende wijnen. En dat kaasplankje! Een feestje! We komen zeker terug!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 november 2018
  • 9.25

    Moos

    We hebben uitstekend gegeten en gedronken. De presentatie was heel mooi, de sfeer goed, de service en uitleg van de gerechten aan tafel ook heel goed, alleen vond ik het toch wel apart dat er nergens prijzen genoemd of te vinden waren van de extra hapjes of drankjes die aangeboden werden. Er is geen kaart getoond of gevraagd of we die wilden inzien.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    16 november 2018
  • 7.5

    Marijke

    Het diner op zich was voortreffelijk! Maar... je werd gelijk geconfronteerd welk aperitief de voorkeur had zonder eerst in overleg te treden wil ik dit wel. (tevoren had ik al nl gezegd dat ik de totale rekening zou betalen..) De glazen stonden al op tafel en de presentatie/keuze over welke soort : prosecco-champagne-cremant werd ons duidelijk gevraagd, Ik had hierom niet gevraagd; (misschien wel na overleg), maar aangezien we gasten aan tafel hadden werd het mij moeilijk gemaakt om dit te negeren. Ik had zo niet de leiding over het geheel!
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    15 november 2018
  • 9.25

    A. de V.

    Tot gauw weer!
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    8 november 2018
  • 9

    X

    Lekker gegete, prima service en gastvrijheid
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    3 november 2018
  • 9.5

    van Essen

    Heerlijk vondje uit. Vriendelijke en kundige bediening, heerlijke gerechten die in het goede tempo op tafel verschenen. Muziek aan zodat je niet de conversatie vd tafel naast je woordelijk hoort, en ook niet te hard zodat je zelf ook een gesprek kunt voeren. Wij hebben genoten!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    2 november 2018
  • 9

    FN5765

    We hebben genoten van de sfeer, de gastvrijheid en het mooi opgemaakte heerlijke eten.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    1 november 2018
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer