Victor Russo's Osteria

Authentiek Italiaans 4-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 28.00 € 40.00Te reserveren t/m 30 maart 2019
Originele prijs € 40.00
Korting 30%
Je voordeel € 12.00

Geniet van een echt Italiaans 4-gangendiner van Victor Russo voor slechts € 28,- per persoon!


Bij Victor Russo’s Osteria kun je authentieke en echte Italiaanse smaken proeven. Verborgen tussen de steegjes in het centrum van Leiden is de Osteria dé plaats waar deze smaken een thuis hebben gevonden.


Chef-kok Victor Russo wil in zijn zaak mensen kennis laten maken met de Italiaanse keuken en sfeer uit het verleden. Een unieke en onvergetelijke smaak van een uitgebreid scala aan ambachtelijk gemaakte SlowFood producten, zoals pecorino’s, kazen uit Piëmonte, Umbrië, Toscane en andere streken van Italië; van verschillende olijfolieën, hammen, biologische peulvruchten en nog veel meer!


Zijn uitgangspunt: uitsluitend werken met specialiteiten en ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit, met liefde gemaakt door kleinschalige producenten. Uiteraard wordt bij alle gerechten gezorgd voor een perfecte combinatie met Italiaanse wijnen.


Victor Russo’s Osteria is de ultieme plek voor een onvergetelijke avond. Boek snel je Italiaanse 4-gangendiner voor slechts € 28,- per persoon! • Te reserveren van t/m 30 maart 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Boommarkt 23
2311EA Leiden
Nederland
 • 7

  Wijnand Bouw

  Eenvoudig eten. Nergens een verfijnde smaak te vinden in ons 4 gangen menu. Als je met 2- personen komt, zit je bij anderen aan tafel. In ons geval was dat wel heel leuk. Maar je moet ver week van houden natuurijk.
  5
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 oktober 2018
 • 5.75

  Monique Theuerzeit

  Sins een jaar komen we graag bij dit restaurant, Eten en ook wijn was altijd heerlijk, of we nu van de kaart eten of via de heerlijk. Gisteravond hebben we met zijn vieren daar gegeten. Via de heerlijk hadden we een menu van vier gangen. We kregen echter maar voor twee personen te eten, het was echt schandalig. We voelen ons echt opgelicht. Heel weinig eten en dan wel 4 keer het menu mogen afrekenen. Mijn man is zo kwaad dat hij daar nu nooit meer wil eten. Ik zelf wil het nog wel een keer proberen maar dan wel via de kaart. Al met al, wel erg jammer.
  4
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  14 oktober 2018
 • 10

  Huig van der Plas

  Puur en authentieke gerechten. Enthousiaste chef. Italiaanse kwaliteit en gastvrijheid. We zijn als vrienden onthaald en als vrienden namen we afscheid. Onvergetelijk! -“I’ll be back!!!”-
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  1 september 2018
 • 8

  hanny van der harst

  Elke gang van het menu bood een bevredigende volle smaak: we vonden alles lekker, maar vooral de mooi dungesneden porchetta smolt op de tong. Ook mooi was dat de bij de pasta geschonken wijn de smaak van het op zich simpele.gerecht op een subtiele manier intenser maakte. Alleen het dessert had niet veel om het lijf, ook niet qua presentatie.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  27 augustus 2018
 • 5.25

  Arthur de Roode

  Waarom snappen restaurants niet dat je met een actie menu klanten moet overtuigen om terug te komen en niet moet proberen om zo goedkoop en zo makkelijk mogelijk iets op een bord te gooien om enigszins aan prijs kwaliteit te komen. Merendeel van de gerechten waren vooraf bereid en even in de oven ( of magnetron) opgewarmd. Je weet wel dat wat je thuis ook wel eens hebt die harde droge randjes aan je pasta. Als ik bij een osteria eet, verwacht ik een vers bereidde (evt. eenvoudige) pasta. 1e fles wijn te warm, bij zowel tussen als hoofdgerecht dezelfde groenten en aardappel(bij een Italiaan.??) En ook ik weet dat het in Italië not done is om savonds cappuccino te checken, maar we zijn hier in Nederland en daar hebben we andere gebruiken. Cappuccino werd dus ook. Iet geleverd. Meisje in de bediening doet haar best een beetje Italiaans over te komen, maar het warme welkome gevoel wat ik uit Italië ken, heb ik niet ervaren. Al met al ver beneden pijl, en de naam Osteria onwaardig. Niet meer terug, geen aanrader.
  3
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 mei 2018
 • 8.25

  Miroslav Jager

  We hebben al eerder bij Victor Russo gegeten. Is altijd goed. Nu met de heerlijk.nl vond ik lekker, 28 euro natuurlijk helemaal niet duur. Echt autheniek vooral de Bagna Caudo.. Een kleine correctie met een maaltijd was zo verholpen, Alleen het overzoette toetjes was eigenlijk zonde ten aanzien van de voorgaande gerechten. Nu zijn w eal geen toetjes fan maar fruit uit blik en veel te zoete taart was jammer
  6
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  25 mei 2018
 • 8.5

  Marijke Teeuwen

  Gezellig avondje uit met vrienden. Schalen op tafel, perfecte wijn (rode huiswijn is echt geweldig!) en een gastvrouw die alle talen spreekt. Italiaanser kan het niet.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  17 mei 2018
 • 7.5

  G Huisman

  Eenvoudig, wat vettig eten. Typisch Osteria eten, maar wel smaakvol. Verwacht geen verfijnde creaties, maar wel veel calorieën. Zoals vaak in Italië onbreekt rafinesse, maar maken goede kruiden alles goed. Zeer plezierige bediening. De inrichting is simpel, de verlichting is regelrecht ongezellig.
  8
  Eten
  8
  Service
  6
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 april 2018
 • 9

  Grand Cru

  Het eten is authentiek, en erg lekker! Duidelijke uitleg over de producten en waar ze vandaan komen. Vriendelijke en leuke bediening.Heerlijke wijnen uit Italië .
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  25 maart 2018
 • 9.25

  Frank van den Brink

  Wederom genoten van een fantastisch diner. Fijne ontvangst, eerlijke en authentieke gerechten. Heerlijke wijn. Tot gauw, Veel dankm
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 maart 2018
 • 8.5

  Frank van den Brink

  Fijn restaurant waar we een heerlijke avond hadden. We gaan zeker terugkomen. Fijne ontvangst, vriendelijke bediening. Juiste tijd tussen de gerechten. Eten is smaakvol, gerechten zijn gebalanceerd. Wijn is erg lekker. Molte grazie!
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 januari 2018
 • 9.5

  Truike

  Leuk ontvangst bij binnenkomst. Goede uitleg over de producten die gebruikt worden en het eten is lekker!
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 januari 2018
 • 5.75

  Xiomara Hoogerdijk-Breman

  Voor het eerst hier gegeten, voor- en hoofdgerecht was lekker (ondanks dat we een verkeerde voorgerecht kregen). Dessert viel erg tegen. Jammer dat het personeel niet op de hoogte was dat we via Heerlijk hadden gereserveerd. Daardoor kregen we eerst het gewone menukaart. Toen we vroegen of dat wel klopte, werd deze weggehaald met de mededeling dat ze anders helemaal geen marge zouden overhouden. Jassen werden niet aangenomen, dus maar over de stoel.. De dame die aan het werk was, was wel erg attent, maar de jongeheer was er niet helemaal bij. Hij vergat ons afperatief, bij het afruimen van het hoofdgerecht, werd er niet gevraagd of we een dessert wilden, dus na een lange wacht, moesten we er zelf om vragen. Als je om de rekening vraagt, verwacht je dat je zodra je deze hebt, dat het ook wordt opgehaald. Maar niets was minder waar, na 10 minuten wachten, moesten we vragen of we nou komen aftekenen. Jammer, want het eten beviel op zich wel!
  7
  Eten
  4
  Service
  7
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  15 november 2015
 • 8.75

  marga ulden

  Het eten was heerlijk, echt Italiaans, met zorg bereid. De wijn was ook heerlijk
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 november 2015
 • 8.25

  Geske Dijkstra

  vooral voor- en nagerecht erg lekker
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 mei 2015
 • 4.75

  eten was niet goed bereid: ragout bleek door te lang in de oven opgedroogd, pasta was bovenlaag hard en pecorinokaas rand bord bruin verbrand. Werd wel gevraagd nadat gezegd was dat het niet lekker was of er andere pasta gebracht zou worden. Nee, want het wachten tussen de gerechten duurde lang. Brood voorgerecht was keihard zwart. Niet te eten. Service, stonden bij binnenkomst te wachten tussern de tafels, serveerster was te druk om ons welkom te heten. Kregen slecht plekje, naast de keuken, uitzicht kapstok, druk heen en weer geloop. Jassen zelf over de stoelen gehangen, werd niet naar gevraagd. Wijn: we moesten zelf naar de soorten wijnen, en vragen en daarna om een beetje uitleg. Geen wijnkaart gezien. Als deelnemer van de heerlijke 10daagse kregen we een menu, (menukaart niet gezien) omdat het menu aan de prijs aangepast was volgens de serveerster. Menu op dun papiertje werd na keuze meteen weer ingenomen. Sfeer: het was er koud. Waren blij weer naar huis te gaan. Gastvrijheid: enige pluspuntje was een praatje met Victor, nadat hij eerst had gezegd dat het eten zo kwam, daarna vervangende pasta aanbod.Kregen bij afscheid 2 zakjes pasta mee. Kortom teleurstellend voor 80 euro hadden we geen leuke avond.Kom er niet meer terug.
  5
  Eten
  4
  Service
  4
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 december 2014
 • 8

  VA

  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 december 2014
 • 8.25

  jagertje

  We waren met z,n 3 en. Voorgerechten waren lekker en de hoofdgerechten en de desserts fantastisch! Genoeg wijnen per glas te bestellen en de witte en rode zijn goed!
  9
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 november 2014
 • 7.5

  Strand

  Het voorafje was erg lekker. Het hoofdgerecht was te vet. Wat erg jammer was dat het erg koud was in het gezellige knusse restaurant waardoor we niet lang zijn gebleven en vernikkeld waren.
  6
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  27 november 2014
 • 10

  Ton van Leeuwen

  Fantastische ontvangst. Eten is super goed. Er wordt goede uitleg en toelichting gegeven op de kaart en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Dit is een adresje wat we er zeker in zullen houden. Victor en Patty, hou vol. Super.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 november 2014
 • 9.5

  miete en wim

  In alle opzichten voortreffelijk, eten echt Italiaaans met een keur aan goede , passende wijnen met deskundige begeleiding. komen graag terug.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 november 2014
 • 6.75

  Veel vet eten, van matige kwaliteit.
  6
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 november 2014
 • 9

  van den Ende

  bij binnenkomst word je overweldigd met de Italiaanse producten uit de bijbehorende winkel. wanneer je vervolgens in het restaurant binnen stapt kom je in een gezellige ruimte met ongeveer 10 tafels. bij binnenkomst is de ontvangst hartelijk en de bediening erg gastvrij. het eten was rond uit overheerlijk. voorgerecht en hoofdgerecht uitstekend gecombineerd en op aanraden van de gastvrouw een heerlijke wijn erbij. kort om, heerlijk eten, leuke sfeer en goede bediening.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 november 2014
 • 8.25

  Joke

  Leuke sfeer en entourage. Eten was erg lekker, maar soms teveel bedolven onder paneermengsel. Uitgebreide wijnkaart en goed wijn advies. Eten viel wel wat zwaar op de maag, wat tot nachtelijke WC-gang leidde. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk dat chef Victor zich vaak laat zien in de zaak.
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 november 2014
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer