Villa Beukenhof

Klassiek ALL-IN 5-gangendiner incl. overnachting

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 150.00 € 249.00Te reserveren t/m 30 maart 2019
Originele prijs € 249.00
Korting 40%
Je voordeel € 99.00

Geniet van ALL-IN 5-gangendiner met overnachting voor slechts € 150,- per persoon!


In het pittoreske Oegstgeest, gelegen naast Leiden, vind je het restaurant Villa Beukenhof. Als je binnenkomt in het stijlvolle en sfeervolle restaurant waan je jezelf in Parijs. Het restaurant heeft zelfs een 'Franse tafel', hier kun je met een goed gevoel aanschuiven om samen met vrienden te genieten van goed gevulde, smakelijke gerechten! 


De stijl van de keuken is Frans, met invloeden vanuit het Oosten. De gerechten zijn gemaakt van de meest verse seizoensgebonden producten. Deze staan dan ook garant voor een ware smaaksensatie! Het oosten en het westen ontmoeten elkaar op je bord, wat resulteert in HEERLIJKe culinaire gerechten. Tip: als het weer het toelaat, kun je genieten op het heerlijke terras!


De overnachting vindt plaats in het prachtige Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. De acht suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. 


Geniet van de klassieke gerechten en maak de avond compleet met een overnachting in een authentieke omgeving. Reserveer nu dit sublieme ALL-IN 5-gangendiner incl. een overnachting voor maar € 150,-  per persoon! • Te reserveren t/m 30 maart 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op maandag t/m zondag

 • Let op: Minimaal te reserveren vanaf 2 personen.

 • Naast de bevestiging van HEERLIJK.nl via de mail, neemt de restaurateur contact op om de reservering te bevestigen, dit door de beperkte beschikbaarheid

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Terweeweg 2
2341CR Oegstgeest
Nederland
 • 7

  Prachtige locatie, warm welkom, smakelijk eten. Bediening vriendelijk, minder professioneel en te weinig attent. De aanbieding van HEERLIJK werd niet volledig waargemaakt. Een 6- gangen ALL-IN diner bleek 5 gangen + koffie met 3 glaasjes wijn. Bijschenken nodig door lange wachttijd op een gerecht: terughoudend.
  7
  Eten
  5
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  25 november 2018
 • 8

  Aanvankelijk stond de muziek iets te hard, wij waren misschien wat vroeg, maar daar werd op de juiste manier op gereageerd. Vervolgens genoten van een voortreffelijk 5 gangenmenu met wijnarrengement, waarbij goed ingespeeld werd op twee verzoeken ten aanzien van de geboden gerechten. Presentatie en timing van de gerechten was goed. Met name de spijs-wijncombinaties waren uitstekend! Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, met andere woorden; een echte aanrader.
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 november 2018
 • 8.75

  Het eten en de wijnen waren zeer smaak vol. De bediening was oke, een enkele vergissing en er liepen een paar dames rond die er niet veel zin in leken te hebben qua uitdrukking. De overnachting en kamer was fantastisch, prachtige badkamer met sauna, heerlijk kingsize bed. Ook het ontbijt was prima.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 november 2018
 • 8.25

  Vriendelijke ontvangst en bediening, duidelijk verbeterd vgl met vorige eigenaar
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  1 november 2018
 • 9

  Een hartelijk ontvangst met een perfect sommelier die ons iedere keer een mooie uitleg gaf van de gerecht en bijpassende wijn. Geen haast werk alles lekker relax zou er zo weer heen gaan
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  20 oktober 2018
 • 10

  Heerlijk gegeten met goed passende wijnen. De service was ook goed. We hadden een enthousiaste ober met goede kennis van de wijn.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 oktober 2018
 • 7

  Wat een prachtige avond om buiten in de tiin te zitten, heel sfeervol. De bediening is wat wisselend, van iemand die zonder passie borden op tafel ‘gooit’ tot iemand die vol passie lekkere wijntjes schenkt. Helaas vonden we in de scroppino een stuk plastic waarbij de opmerking dat we blij mochten zijn dat het niet in onze maag zat toch wel wat afbreuk deed aan de avond. Sorry was toch wel het minste geweest..toch?
  8
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  15 juli 2018
 • 8.75

  Wij hebben erg genoten van de bijzonder vriendeliljke sommelier/ober
  7
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 juni 2018
 • 9

  We hebben heerlijk genoten van een all inclusive 5 gangen diner met specifieke wensen. Hieraan is goed gedacht. Tot aan het hoofdgerecht hebben we buiten mogen genieten van de prachtige tuin met t heerlijke weer. In die tuin droom je weg naar een andere wereld........... Binnen is het gezellig en stijlvol ingericht. we kregen een rondleiding door het gebouw wat veel groter en nog mooier is dan was verwacht. een super avond met prachtige gerechten mooie wijn-spijs combinaties en een heerlijke ambiance :-)
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 mei 2018
 • 8.5

  Prettige ontvangst. De ober gaf ons eerst de menu- en a la carte kaart, terwijl wij gereserveerd hadden voor het all-in vijfgangen menu. We hebben dit aangegeven en dit was inderdaad een vergissing. Het menu was uitstekend, alleen het kalfsvlees van het hoofdgerecht was iets te ver gegaard, daarom geen 10. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, zelfs de limoncello bij de koffie werd niet gerekend, dat maak je wel eens anders mee. Vriendelijk personeel waar we in de loop van de avond leuk contact mee hadden.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  23 mei 2018
 • 6.5

  Het was een teleurstellende avond. Bij het hoofdgerecht werd vergeten te vragen of wij nog iets wilden drinken. Op onze vraag zou daar voor gezorgd worden. Toen ons hoofdgerecht op was, kwam men uiteindelijk met de wijn! We kregen wel een gratis glaasje, maar dat maakte het niet echt goed. Vervolgens moesten wij heel lang wachten op ons nagerecht. Er werd geen uitleg gegeven, waarom dit zo lang duurde. Pas toen we er naar vroegen, werd dit uitgelegd. Het gratis glas dessertwijn was goed bedoeld, maar was onvoldoende om dit goed te maken. Daarnaast had ik begrepen dat we een 4-gangenmenu zouden krijgen. Het was een 3-gangenmenu, wel vvoor minder geld, maar wij vonden de porties zeer karig en wij hadden hier niet echt voldoende aan. Jammer, want het eten was zeker niet slecht.
  8
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 mei 2018
 • 9.5

  Friendly staff, a lovely sunny day so that we were able to dine in their beautiful garden.
  8
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  21 mei 2018
 • 5.5

  het eten was heerlijk, maar ze waren een gang vergeten
  7
  Eten
  3
  Service
  8
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  19 mei 2018
 • 8.25

  Vriendelijke ontvangst in Oegstgeest op Bevrijdingsdag. Wij hebben een tafel uitgezocht in de zonovergoten tuin waarna we rustig begonnen zijn voorafgaande met een glas prosecco met de vijf gangen lunch inclusief bijpassende wijn arrangement, mineraalwater en koffie/thee met friandises (althans zo is naar ons gemaild) Aan tafel heerlijk brood en prosecco. 1e gang: Tonijn (baba Ganoush/grantaatappel/komkommer), 2e gang: Steak Tartare (zoet-zuur/Brioche), 3e gang: Asperges (kabeljauw/antiboise), 4e gang Kalf (aardpeer/rammenas/salie), 5e gang Banaan (sereh/gember). Verfijne gerechten, mooi opgemaakte borden, uitleg over de ingredienten en mooie wijnen. Tot de laatste gang ging alles perfect. De dessertwijn en de friandises werden niet geserveerd. Op de rekening werd koffie en mineraalwater berekend, maar na kort overleg zijn deze in mindering gebracht. Al met al, een heerlijke lunch in een mooie omsloten tuin! Tip voor de mensen in de bediending: deze moeten beter geinformeerd zijn wat de 500 jaar Beukenhof menu inhoud.
  8
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  7 mei 2018
 • 8.5

  Ik schrijf romantische sfeer omdat wij naast de openhaard werden geplaatst. Altijd leuk als je een Valentijn belofte aan het inlossen bent.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  19 februari 2018
 • 8.25

  Alles klopte, eten, wijnen, bediening en algehele service. We hadden een heerlijke avond.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  24 december 2017
 • 9.75

  Met mijn man een 5-gangen all-in diner gehad. Erg gezellig bij de haard. De bediening was zeer vriendelijk en vanwege zwangerschap hebben ze het hele diner omgegooid en non-alcoholische drankjes erbij geserveerd. Erg flexibel met onze wensen dus!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 december 2017
 • 8.75

  Het begin was erg stroef, ik had voor 6 personen gereserveerd en werden naar twee tafels verwezen, de ene voor 5 de ander voor 7 gedekt. Een zesde couvert werd snel bij geplaatst, toen ik terug ging om mijn reservering van 6 personen te laten zien en dat ik het misverstand niet begreep, werd mij gewezen op een overzicht waar alle boekingen voor die middag stonden waar duidelijk 5 couverts stonden, de manier waarop kwam bij mij over alsof ik hier zelf debet aan was en dat voor een restaurant waar je een bepaalde service en coulance verwacht, heel erg jammer. Het eten was super, zeker met de zeer goede keuze van de wijn, ver boven onze verwachtingen, de uitleg over eten en wijn werd zeer gewaardeerd, een kleine kanttekening, tussen enkele gangen zat wel vrij veel tijd, wat resulteerde dat wij ruim 5 uur over de heerlijke lunch deden
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 december 2017
 • 4.25

  Eten afgepast en zeer matig; geen amuse; 2 x wildgerecht; sfeervolle ambiance; afstandelijke receptie; nauwlijks in kontakt met de client.
  6
  Eten
  4
  Service
  4
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  14 november 2017
 • 7.5

  De service had iets hoger kunnen scoren als het volgende niet was gebeurd. Gereserveerd voor 6 personen. Vriendelijk ontvangst en bij het noemen van onze naam was er herkenning. Een grote ronde tafel was keurig gedekt en voor ons gereserveerd. Al snel kregen wij de menukaart. We bestuurden het ruime aanbod en de pittige prijzen, niet overeenkomend met onze reservering. Bij de vraag \"Heeft u een keuze kunnen maken? \" vroeg ik de vriendelijk dame wat precies de bedoeling is, omdat wij hebben gereserveerd via Heerlijk.nl. Ohh excuses.. en snel werden de menukaarten ingenomen. \"U krijgt een andere kaart..\" Komt andere kaart(je): \"u kunt kiezen uit .. nee u kunt niet kiezen...!\" Visgerechten op de kaart. Iemand uit ons gezelschap eet geen vis, meldt dit en vraagt een alternatief: Er is een alternatief : een biefstuk. In mijn optiek was dit niet nodig. Bij de receptie zagen de dames onze reservering en men had kunnen weten dat wij voor het lagere prijsje gingen en dus de duurdere menukaarten niet hoefden te zien. Of toch een verkooptruck??. Dit verlaagt mijn score met een punt. Het eten: kwaliteit was prima; kwantiteit had voor ons iets meer mogen zijn. De wijnen waren heel goed. Kortom, na een rommelige start een prima avond daar genoten.
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 november 2017
 • 9

  Wij hebben een super gezellige avond gehad.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 november 2017
 • 10

  Het hoogste cijfer dat ik doorgaans geef is een negen (9), maar deze keer overtrof het all-in vijfganger diner ter gelegenheid van het 500 jarig bestaan alle verwachtingen, beter is nauwelijks denkbaar. Vandaar mijn waardering met tienen (10) want ook ambiance, gastvrijheid en bediening verdienen dit. In eerdere reviews las ik dat er wat weinig wijn geschonken werd bij iedere gang, maar bij ons was dat geenszins het geval. Gelukkig dat wij een BoB aan tafel hadden!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  8 oktober 2017
 • 4.75

  Het eten was heerlijk, maar de bediening was slecht. - drankje vergeten - nagerecht vergeten, na 2 keer vragen duurt het in totaal 30 minuten - sommige klanten krijgen (te) veel aandacht andere geen of te weining. In totaal; een teleurstellende avond. Ps all-in is niet helemaal all-in. De 2 glazen Tormarsca werden apart berekend.
  8
  Eten
  2
  Service
  6
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  17 september 2017
 • 8.25

  Prima eten. Slordig dat de twee dames in eerste instantie vis zouden krijgen terwijl reeds bij de boeking was aangegeven dat beiden niet van vis houden. De beide heren kregen de eerste drie gerechten allemaal met vis. Enige afwisseling was beter geweest ondanks het feit dat de drie gerechten bijzonder goed smaakten. Bij binnenkomst werd ons meteen meegedeeld dat er geen ganzenlever was. Aangezien wij het menu niet hebben gezien hebben wij niet geweten waarom dat werd verteld. De bediening was correct maar niet "warm". Nogmaals: zeer goed gegeten in mooie tuin.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  24 juni 2017
 • 9

  Het was top! We hebben in de prachtige tuin gegeten.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 juni 2017
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer