Zott

HEERLIJKe proeverij van vijf gangen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 40.00 € 57.50Te reserveren t/m 29 december 2018
Originele prijs € 57.50
Korting 30%
Je voordeel € 17.50

Geniet van een fantastische 5-proeverrij voor slechts € 40,- per persoon!


Na een HEERLIJKe dag shoppen in Utrecht, kun je eventjes bijkomen bij restaurant Zott in Nieuwegein tijdens een 5-gangendiner. Het team verwelkomt je met een glimlach in het pand met een geweldig mooi gastronomisch verleden. In Zott kom je volledig tot rust in de relaxte ambiance.


De menukaart heeft een breed aanbod van verrukkelijke gerechten: van verse vis, schaal- en schelpdieren tot Hollands wild. Ook met een vegetarisch dieet kun je genieten van zuivere en pure gerechten. Wijnliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres: Zott importeert haar wijnen uit de beste wijngebieden van Frankrijk en Italië. Je zult hier dus gegarandeerd slagen om een verrukkelijk glas wijn te nuttigen, maar natuurlijk maak je het zo 'Zott' als je zelf wil! Dat je hier goed vertoeft blijkt al uit het feit dat het restaurant in het bezit is van een Bib Gourmand.


Laat je verwennen met een HEERLIJKe proeverij van vijf gangen voor slechts € 40,- per persoon! • Te reserveren t/m 29 december 2018

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Dorpsstraat 49
3433CL Nieuwegein
Nederland
 • 7.25

  Eten zag er verzorgd uit maar was wat mat van smaak. Mag wat meer uitgesproken zijn Bediening vriendelijk casual.
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  3 november 2018
 • 7

  We hadden hoge verwachtingen n.a.v. een eerder bezoek echter het viel wat tegen. Het vijfgangenmenu werd niet waar gemaakt. De eerste gang een carpaccio was wel heel erg makkelijk en niet van bijzondere kwaliteit. Het tussen gerecht was prima! Ons hoofdgerecht vis; was wat nat/waterig en smaakloos. Als magere vierde gang was er een plakje tallegio kaas en een dadelsoesje. Er leek nog even wat verzonnen te worden; de ober kwam met fout bestek waardoor wij ons vijfgangenmenu onder de aandacht brachten. Het nagerecht was oké.
  6
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  23 oktober 2018
 • 7

  allemaal een beetje gewoontjes.
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 oktober 2018
 • 9.75

  Zoals altijd mooie gerechten qua opmaak en smaak!
  10
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  31 augustus 2018
 • 9

  Al eens eerder wezen eten hier, toen ietwat teleurstellend. Zij hebben zich weten te revancheren. En hoe! TOP avond gehad!
  8
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 mei 2018
 • 9

  Onze eerste kennismaking met dit restaurant en wat hebben we genoten! Fijn, ons zie je zeker terug. Bedankt. Ria.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 mei 2018
 • 9

  We hebben echt een heerlijke 3-gangen lunch genoten met een heel persoonlijke benadering van de eigenaar. Zeer gastvrij, leuke uitleg en goede adviezen. Zouden iedereen willen aanraden om bij Zott een prima lunch of diner te gaan genieten. Daarbij is Vreeswijk ook nog een prachtig en gezellig plaatsje/wijk in Nieuwegein.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  19 mei 2018
 • 8

  Heerlijk gegeten, mooie gerechten,echt genoten van alles,
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  8 april 2018
 • 7.5

  We werden als “ speciale” gasten behandeld, kregen in eerste instantie geen menukaart om te kiezen. Nee, u komt voor het menu en voor u is er voor de Heerlijk menu prijs van 25 euro Dat stelde ons teleur
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  10 maart 2018
 • 5

  Voor de zoveelste keer een poging gewaagd voor een betere smaak. Helaas was die niet aanwezig.Ik heb de bediening aangesproken op het aangeboden glaasje rosé bubbels bij aanvang, die bij de rekening tot uiting kwam ad. 10,25. Een betere communicatie had ik wel verwacht over de prijs en de inhoud, want voor die prijs mag je kwaliteit verwachten. Minpuntje dus! De totale rekening is 127,90, waarvan 66,65 aan wijn. Wij zijn dus wijnliefhebbers. Wij hebben een prima flesje Prosecco gehad, alleen jammer dat er geen wijnkoeler voor dat formaat flesje was.
  4
  Eten
  5
  Service
  6
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 februari 2018
 • 9

  Het heerlijkmenu was qua prijs kwaliteit erg goed! Lekkere bijpassende wijn. Bediening was vriendelijk. Sfeer in restaurant was huiselijk,gezellig maar niet oubollig! Zeker een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 februari 2018
 • 8

  Zeer lekker gegeten! Zeer klantvriendelijke bediening met kennis!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 februari 2018
 • 6

  Het restaurant was erg rustig toen wij binnenkwamen en dit bleef zo. We kwamen aan om half acht en waren, in vergelijking tot de andere gasten, laat. Er waren maar vier tafels bezet en al gauw drie. De bediening was vriendelijk, maar bellen en drinken in het restaurant vonden wij niet netjes. De bedieningmedewerker en de koks waren erg met elkaar bezig. Telefonisch nam ze met een collega de nieuwe kaart door, wat ook niet gepast is. Ze had meer oog voor interne zaken dan voor de gasten die er toen waren. Het eten was prima. Wat kleine porties, maar goed van smaak. Het nagerecht was een tegenvaller. Donkere chocolade met sinaasappel hadden wij gekozen, maar de sinaasappel proefden we niet. Wel enorme cilindervormige witte chocolade. Zo veel dat het smaakte als boter. Erg vette hap. De smaken matchten niet goed. Vooraf hadden we brood met wat smeerseltjes. 7,50 euro! Duur en niet bijzonder. Gewoon tapenade die je in de supermarkt kan kopen. Geen zout die je kan mengen in de olie. Gewoon het zout van tafel gepakt, maar een grovere korrel zout is lekkerder in olie voor het brood. Verder gezoute pecannootjes. Ook supermarktvoer. Leuk om weg te knabbelen, maar niet bijzonder. Wijnen waren duur en weinig keus. Water kost een euro per karafje. Duur, want vaak wordt dit gratis geserveerd. Zeker als je kraanwater besteld. Volgens de etiketten hoort dit ook gratis verstrekt te worden (wat als je gast het nodig heeft voor bv het innemen van medicijnen wat bij ons niet het geval is, maar toch...). Ze vroeg of ik ook water wilde, maar dat hoefde ik niet. Toen ik zei dat ik geen water wilde, kwam er geen verandering. Ze haalde mijn glas bv niet weg. Later bleek dat als ik het wel wilde dat er dan een euro meer op de nota kwam. Ik heb uiteindelijk wel water gehad, maar uit het karafje die al op tafel stond. Toen ik wilde betalen was er geen aandacht meer voor ons of andere gasten. Uiteindelijk haar aandacht gewekt en toen zag ze ons. Betalen aan tafel is niet mogelijk. Niet erg, maar wellicht een tip?! Verder niet makkelijk te parkeren (wel gratis).
  7
  Eten
  4
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  21 januari 2018
 • 7.5

  Het eten was verrukkelijk! De bediening kon wat vriendelijker, weliswaar correct, maar koud. De telefoon ging steeds af net een irritant en luid riedeltje, en wat deed de afwashulp in het restaurant?
  10
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 januari 2018
 • 7.25

  Heerlijk menu gegeten. Waren op terugweg vanuit Zwolle en Zott vanuit auto via heerliijk gereserveerd. Dus voor mijn doen erg vroege tafel. Kleine parkeerplaats voor deur welke met aut. Inparkeren goed te doen was. Bijj entree garderobe. Jassen zelf weggehangen. Waren eerste gasten dus mochten tafel uitzoeken. Mooie tafel bij raam. Alsd entree tafelhapje genomen wat a 7.50 NIET duur was. De rosé was erg lekker en 4.95 per glas. Glaasje port 5.00 en koffie 3 een thee 3.25. Na de tafelhap kregen wij een amuse (gepekelde heilbot) wat erg goed smaakte.Het heerlijk menu viel ons ietwat tegen. Wel een mooi kaasplankje. Al met al een voldoende maar voor mij geen restaurant om terug te gaan. Ondanks de prettige en vriendelijke bediening
  7
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  20 december 2017
 • 5.25

  Ontvangst niet bijzonder gastvrij en de smaken raakten ons niet.. Daarbij ook geen combinatie spijs-wijn: feitelijk de hele avond hetzelfde wijntje maar geproefd. Nee, dit wordt geen herhaling, dit restaurant.
  6
  Eten
  5
  Service
  5
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 november 2017
 • 8.75

  Een super leuke avond gehad, hoe kan het dat een restaurant als dit niet bomvol zit op vrijdagavond? We hadden een heerlijk arrangement, 3 gangen voor € 25,00 en dit was erg goed. Begonnen met gepekelde heilbot, daarna speenvarkennek met sherry,knoflooksaus en als dessert een mooi bordje kazen. Alles was prachtig op smaak en zag er mooi uit. We bestelden een fles Pecorino, maar deze was niet meer op voorraad, de allervriendelijkste gastvrouw heeft toen een fles Albana voor ons opengemaakt en dit was echt geweldig, wat een mooie wijn. Hebben echt genoten hier en gaan zeker weer terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  25 november 2017
 • 7.25

  De ambiance is stijlvol; Zott biedt een keurig en gezellig interieur. Jammer dat de parkeergelegenheid in de buurt moeizaam is en meestal overvol. Her Heerlijk-menu viel ons tegen. Weliswaar fraai opgemaakte borden, maar te zoute vis en sommige aangegeven ingrediënten ontbraken. De tijd tussen de gerechten was veel te lang. De dame die bediende was uiterst vriendelijk en professioneel, maar moest in haar eentje een kennelijk onverwacht te groot aantal gasten bedienen. Dit restaurant moet beter kunnen.
  6
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 november 2017
 • 8.75

  Gezellig interieur, niet groot en daardoor knus. De bediening was gastvrij en attent. Het driegangenmenu Bibi Gourmand van het Heerlijk-arrangement was beperkt met keuze uit 2 gerechten per gang. Deze gerechten waren smakelijk bereid en mooie composities op het bord. We zijn gewend 1 Michelinster te eten en dit restaurant zit in een lager categorie. We hebben niet vergeleken, want dat is niet eerlijk. We hebben lekker gegeten met een paar goede flessen rode wijn van het huis.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  19 november 2017
 • 7.5

  Eten was super maar de sfeer een beetje onpersoonlijk
  9
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 november 2017
 • 4

  Altijd is het uitstekend als wij via heerlijk.nl gaan eten. Echter deze keer zéér onder de maat. Het ontvangst was nul, kregen een tafeltje op de tocht, toen wij vroegen of we geen ander tafeltje konden krijgen, was het antwoord dat deze gereserveerd waren, ook geen reactie of dan het gordijn dicht kon. Na lange tijd werd het gordijn dicht gedaan, toen het te laat was. Hun gezichten bij een vraag sprak boekdelen. Maar bij ons vertrek was nog steeds één tafeltje leeg, dus het antwoord klopte niet. Na een lange tijd kregen wij het vaste heerlijk.nl menu, slechts 2 mensen om te bedienen van alle tafels. De bediening kan nog wel wat training gebruiken. De wijn werd zonder te iets te zeggen, wat het was ingeschonken, dus droge wijn is droge wijn. Het voorgerecht was matig, hoofdgerecht procureur (nek) van het speenvarken met veel zeen en vet. Bij het hoofdgerecht geen zijspecialiteiten De tijd tussen de gerechten duurde veel te lang. Nagerecht ook niet heerlijk.nl waardig. Wij kregen de indruk als je via heerlijk.nl reserveert, word je anders behandeld. Wat nog nooit het geval is geweest. Het was voor ons een teleurstellende avond, jammer.
  4
  Eten
  4
  Service
  4
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 november 2017
 • 8

  We hebben hier heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk en gastvrij. Het eten was voortreffelijk, heel mooi opgemaakt, en de smaken bij elkaar heel verrassend. De tijd tussen de gangen was ook heel mooi afgestemd, Het was een prettige kennismaking,
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 november 2017
 • 8.25

  lekker eten en een fijne plek
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  4 november 2017
 • 6.25

  Het was niet wat wij van de Heerlijk 10 daagse gewend zijn. We kregen een menu van de kaart en konden daar eventueel veranderingen aanbrengen voor als wij iets niet lustten. Er was geen amuse en voor brood moesten we apart betalen. Het was absoluut niet feestelijk zoals we in andere restaurants gewend waren. Het eten was goed van smaak maar niets bijzonders. Het viel ons erg tegen en zullen er ook nooit meer naar toe gaan.
  7
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 november 2017
 • 10

  Een uitstekende ervaring bij Restaurant Zott. Prachtig bib-gourmand menu, met mooie wijnen en hele vriendelijke bediening. De borden waren erg mooi opgemaakt en het geheel was zeer verzorgd. Ongelooflijk om dit menu voor slechts €25,- p.p. aan te bieden en dan wel deze kwaliteit te leveren. Een dikke fooi was meer dan verdiend!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  7 oktober 2017
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer