Kaatje bij de Sluis*

Hemels 9-gangenjubileum amusediner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 44.50 € 85.00Te reserveren t/m 19 december 2020
Originele prijs € 85.00
Korting 50%
Je voordeel € 40.50

Geniet van een hemels 9-gangenjubileum amusediner voor slechts € 44,50 per persoon!


Dineren op sterniveau, wie wil dat niet? Bij Kaatje bij de Sluis gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand. Of je nu romantisch met z'n tweeën of met een gezellige groep van tien personen komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.


Kaatje bij de Sluis is al 45 jaar een culinaire ervaring, waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.


Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren. Chef-kok Peter Postma werkt graag met biologische producten, veelal uit de directe omgeving van Blokzijl. Postma wordt met name geïnspireerd door de Franse keuken, met hier en daar invloeden uit andere verrukkelijke keukens. De wijnkaart gaat echter veel verder dan ons continent, je geniet namelijk van prachtige wijnen van over de hele wereld.


Ervaar het zelf en reserveer dit HEERLIJKE jubileum 9-gangen amusediner voor slechts € 44,50 per persoon • Te reserveren t/m 19 december 2020

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • Er kan niet met creditcard worden afgerekend

 • Op vrijdag en zaterdag vraagt Kaatje een toeslag van € 15,- per persoon, dit zal op de avond zelf in rekening worden gebracht.

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

 • Niet i.c.m. restaurantkaart

 • Aanpassingen/diëten/geloofsovertuiging, in het menu zijn alleen mogelijk als u dit van te voren via de mail aan Kaatje doorgeeft, hiervoor zal een meerprijs berekend worden.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Brouwerstraat 20
8356DV Blokzijl
Nederland
10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.5
Service
7.8
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
 • 9.25

  Karin Oostdijk

  Heerlijk gegeten in dit restaurant op een prachtige locatie. In combinatie met overnachting in de residence en vanmorgen afgesloten met heerlijk ontbijt. Wat een verwennerij!
  10
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 december 2019
 • 9

  Wendy van Romunde

  De avond zat vol smaak sensaties, visuele pareltjes en vooral genieten van elkaars gezelschap. Wij zijn erg gecharmeerd van dit restaurant, de lokatie is echt prachtig! Er gingen kleine dingetjes mis, de manier van omgaan ermee door ons en het personeel maakte het voor ons het verschil. Een gedeelde lach, humor en professionele wijze van aanpassen en weer doorgaan. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad, één om in te lijsten! Zeer onder de indruk, echt een aanrader!
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 december 2019
 • 9.5

  Marion Mengelers

  De hele avond was een culinaire verrassing! We hebben genoten van een 9-gangen amuse diner. De bediening was top, de wijnen heerlijk, kortom: Kaatje bedankt!
  10
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 december 2019
 • 9

  R Tijben

  Gastvrije ontvangst, inplaats van het 3 gangen menu werd een 9 gangen menu voorgesteld ivm het 45 jarig bestaan voor de zelfde prijs. Erg genoten, veel verschillende smaken, streekproducten, seizoensgroenten, en uitgebreide uitleg per gerecht. Personeel erg vriendelijk.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  8 november 2019
 • 9

  Rommie Van der Weide

  I.p.v. Het 3 gangen menu kregen we de 9 gangen amuse. Gerechtjes waren goed op smaak, presentatie en personeel vriendelijk en lokatie gezellig.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 10

  Joa71

  Gemoedelijke sfeer, heerlijk eten, mooie locatie. Het was een topavond.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 5

  S Voorveld

  Ik reserveerde op heerlijk.nl het 9 gangen amuse menu. Een dergelijke reservering via heerlijk.nl hebben we zeker al 20 keer gedaan en is altijd goed bevallen tot nu. Eerste verrassing: Typisch geval van de kleine letters. Je betaald €15,- p.p. toeslag in het weekend. Dit staat achteraf gezien op heerlijk.nl onderaan, maar niet in de bevestigingsmail en iets wat wij nog niet eerder hebben ervaren bij minimaal 20 eerdere reserveringen bij voornamelijk restaurants met een ster. Die €15,- en in totaal €120,- p.p. is op zich geen probleem, maar dan wil ik wel omver geblazen worden vooral als je er speciaal een uur voor moet rijden. Bij aankomst bleek het parkeren een drama. Uiteindelijk een plekje gevonden op 300 meter afstand. Bij ontvangst werden we begeleidt naar onze tafel op de bovenverdieping. Enerzijds fijn want beneden was het vol en wat lawaaierig. Echter komt in onze optiek de 1e verdieping over als een plek waar nog mooi even 4 extra tafeltjes neergezet kunnen worden die eigenlijk bedoelt is voor een groter gezelschap die mooi apart gezet kan/wil worden. We beginnen met een aperitief. Vlierbloesem met prosecco. Best een lekkere (volgens mij) frizzante, maar ook niet heel bijzonder. Als blijkt dat de prijs €12,50 per glas bedraagt, verwacht ik toch een spumante of misschien zelfs een stevig bubbelende champagne. Vol verwachting gingen we starten met het 9 gangen amuse menu. de kwaliteit van de amuses was gewoon goed te noemen. Goede en mooie verse ingrediënten waarbij het alleen het soms een kwestie van smaak is. De tijd tussen de gerechten was goed en de bediening deed zijn uiterste best. Helemaal voldaan waren we aan het einde ook niet, dus bestellen we nog maar een kop koffie met friandises. Friandeses waren lekker en we kregen nog een tweede kop koffie en thee uitgeserveerd, maar ja ook hier geldt dat dit voor €12,50 p.p. ook wel mag. Ook dit heb ik maar zelden meegemaakt. Zoals eerder gezegd was de bediening ok, maar in een sterren restaurant is ok niet goed genoeg. De vriendelijke 15 jarige gastheer deed het netjes, maar verantwoordelijk zijn voor 10 gasten is dan ook niet heel stressvol. Daarnaast verwacht ik wel wat meer senioriteit naast een beginnende horeca tijger die gezamenlijk de gerechten uitserveert (zodat alles tegelijk wordt geserveerd) en toegelicht. Oh ja en je kan alleen met pin en contant betalen en je wordt geacht correcte kleding te dragen. Wat is correcte kleding en waarom geen creditcard? Als je dan op de terugweg nog twijfelt om naar het restaurant met de gouden bogen te gaan, dan is de avond niet geslaagd en voelde wij ons bekocht en is er beter voor minder te krijgen.
  5
  Eten
  5
  Service
  5
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 november 2019
  Bewerkt
 • 8.5

  Maaike

  Heerlijk gegeten, fijne sfeer en bediening. Minpuntje is wel dat als je koffie bestelt, er ook heerlijke chocolaatjes zonder te vragen neergezet worden. In een vol restaurant ga je als gast niet vragen, wat kost dat of zeggen dat je ze niet wil. Natuurlijk staan ze dan wel op de rekening.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 oktober 2019
 • 8.75

  Cornelis van de Velde

  9 gangen met aangepaste wijnen was van uitzonderlijke kwaliteit met een gastvrije sfeer
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 oktober 2019
 • 9

  Hilda Kramer

  Heerlijk gegeten.. Zeer gastvrij ontvangen
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 oktober 2019
 • 7.5

  vtL

  Dit zou een onvergetelijke avond voor ons moeten zijn volgens de uitnodiging en dan mag de verwachting bij dit 1 michelinster restaurant ook hoog gespannen zijn. Het 5- gangen menu was op zich voortreffelijk: kreeft; snoekbaars; ganzenlever (prima); weeribbenree (uitstekend); kaas. Wat ons slecht beviel waren de kleine tafeltjes met weinig tussenruimte; de niet zo vriendelijke bediening en het te lang wachten met afhalen van lege borden en dat bij 5 dames in de bediening bij circa 30 disgenoten. We weten niet wat voor kruiden er allemaal gebruikt zijn (we hadden verzocht om niet Ras el Hanout te gebruiken) maar het eindresultaat was dat ik ’s avonds op een vervelende manier weer afscheid moest nemen van alles wat ik gegeten had; iets wat mij normaliter nooit overkomt. Daarom geen onvergetelijke avond.
  9
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  1 oktober 2019
 • 9

  Robert de Vries

  Ontvangst was hartelijk en professioneel. Vlot naar de tafel begeleidt. Wat opviel was het forse aantal tafeltjes in een niet zo ruim restaurant. Efficiency is denk ik het juiste woord. Dat was ook van toepassing op de bediening en het uitserveren. Met militaire precisie werden alles tafels bedient. De obers waren zeer vriendelijk, er werd goed uitleg gegeven over de gerechten en het smaakte voortreffelijk en daar kom je uiteindelijk voor! De sfeer en met name het zeer efficiënte proces kwam ook wat mechanisch over. Voor mij een reden om hier niet snel weer naar toe te gaan. Mag van mij wel wat losser en gemoedelijker.
  10
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  1 oktober 2019
 • 5.25

  Bauke Thijsseling

  Wij hadden een vijfgangen diner besproken en ons hierop verheugd. Toen we binnenkwamen werd ons meegedeeld dat dit veranderd was in een negengangen amuse diner PUNT. Niets in te brengen. Teleurgesteld. Ook geen koffie met friandises. Naast ons zat een groep heren (7) die regelmatig op luide toon reageerden op een groep dames (6) die ook zeer aanwezig waren en elkaar in het hotel hadden ontmoet. Hier werd niets van gezegd. Wij zaten aan een ronde tafel en zijn dicht naast elkaar gaan zitten om toch nog even te kunnen babbelen. Er werd ook nog iemand verrast Door een optreden van een muzikant heel leuk natuurlijk maar Door de groepen werd hier overdreven op gereageerd zodat er ook nog meezinger waren. Ster onwaardig deze avond. Niet wat wij van dit restaurant gewend zijn. Ik denkt dat we niet weer terug komen.
  6
  Eten
  6
  Service
  2
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  30 september 2019
 • 7.5

  Anna

  Het eten was héérlijk. De uitleg van de gerechtjes ging erg snel en slecht te verstaan.Er waren erg veel couverts voor deze ruimte. Het water was inderdaad prijzig. De overnachting en het ontbijt waren super goed!!
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 september 2019
 • 9.25

  Leon

  Het 9 gangen amuse arrangement was van topklasse en kende geen enkele zwakke plek, je zou verlangen naar een grotere hoeveelheid, maar dan worden 9 gangen weer een hindernis. De dames en heer zijn prima gastheer/vrouw, soms wordt de toelichting van het gepresenteerde wat te snel besproken. De borden en schotels zijn mooi opgemaakt en ook mooi van zichzelf, alleen hebben ze soms een ribbelig reliëf en dat geeft een vervelende gehoorervaring als sommige gasten hun bord tot de laatste kruimel/druppel blijven afschrapen. Jammer dat het echtpaar aan de aangrenzende tafel een ternauwernood ingehouden ruzie hadden, dat deed de sfeer wat negatief beïnvloeden, natuurlijk niet aan Kaatje te wijten. Wij komen beslist terug.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 september 2019
 • 9.75

  Mariette De Wit

  Elke amuse uit het 9 gangen amuse diner was zeer verfijnd en goed van smaak met een mooie opmaak.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 september 2019
 • 9

  Aimée

  De ontvangst is warm en zeer vriendelijk. De sfeer in het restaurant is fijn, of er maar 1 tafel (zoals wij al tweemaal in januari hebben meegemaakt tijdens de lunch) of meerdere tafels bezet zijn. Ondanks dat wij er nu waren met deze mooie Heerlijk aanbieding, hebben we gelukkig geen verschil gemerkt in service en kwaliteit van het eten. Voor herhaling vatbaar! Dank voor deze fijne ervaring.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 september 2019
 • 9.75

  Patrick Schouten

  zoals gewoonlijk, weer ontzettend lekker en gast vrij!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 augustus 2019
 • 9

  frans Huitema

  Een overheerlijk 9 gangen amusenmenu met een grote variatie aan vis en vlees gerechten. Leuk en lekker. Het was een "heerlijk avondje". Complimenten en vooral ook de keuze aan 0,0% wijnen. Ik vrees dat als we in de buurt zijn vertraging oplopen.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 augustus 2019
 • 9

  Harry Hap

  Het 9-gangenjubileum amusediner was afwisselend goed tot zeer goed. Over de witte wijnen was ik minder enthousiast; op 1 Chardonnay na waren ze mij te zuur. Een dessertwijn met bubbels is aan mij ook niet besteed. De wijn bij de heerlijke kaasplank was echter wel voortreffelijk! Het personeel was erg vriendelijk en deed hun best om het mij naar de zin te maken. Dat is gelukt. Ik had een gezellige avond, overnachtte in een goed hotel en kreeg het beste ontbijt ooit!
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  31 juli 2019
 • 9.5

  Lindy

  Mijn man en ik zijn vorig jaar op exact dezelfde datum getrouwd en hebben dit ontzettend fijn kunnen vieren bij Kaatje bij de sluis. De tafeldames en gastheer waren aller aardigst en leggen je heerlijk in de watten. We hebben 3,5 uur getafeld, welke echt voorbij vloog. De 9 gangen waren uitzonderlijk lekker en we kregen zelfs nog een extra presentje van het huis vanwege onze trouwdag. Het restaurant is vrij neutraal qua interieur maar hierdoor wordt al je aandacht naar het eten getrokken. Ontzettend genoten!
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 juli 2019
 • 7.5

  Robin

  We hebben een heerlijke avond gehad in het restaurant, alles was prima in orde. Wat steekjes laten vallen wat naar mijn mening niet mag als je op dit niveau kookt, een bijgerecht vergeten en vervolgens geleverd na dat het gerecht al op was waar dit bij hoorde. Wij hebben ook geslapen in hun hotel dit was allemaal prima in orde. Ook bij ons inderdaad wel een paar gekke toeslagen op de rekening.
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 juli 2019
 • 7.75

  jelle vierstra

  ogenschijnlijk redelijk qua pprijs.maar een vermouth vooraf ws al € 6.00 uur Tezamen met de wijnen (geen koffie en degistief) toch nog €220.00
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 juli 2019
 • 10

  Frits Smits

  Gebruik gemaakt van de ticket deal van AH. We hebben volop genoten van het 9 gangen amuse diner. Het was één groot culinair avontuur. Wat een verfijnde , verrassende smaken en texturen. We werden zeer gastvrij ontvangen. De sfeer is zeer ongedwongen en het personeel zorgt ervoor dat je het aan niets ontbreekt. Complete verwennerij.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  27 juni 2019
 • 8

  Fred

  We hebben heerlijk gegeten en werden verrast met aparte wijnen in het wijnarrangement. Ideaal was dat je kon kiezen voor een wijnarrangement met halve glaasjes. Wat eigenlijk een must is als je na het aperitief nog 7 wijnen krijgt geschonken. Het eten had veel variatie in vlees en vis. Bescheiden porties, maar in de optelsom ruim voldoende. We gingen dan ook voldaan naar huis. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Wij kregen ruime aandacht, maar dat kwam wellicht ook voor een deel dat het restaurant maar half vol was. In eerdere recensies over Kaatje kwamen we wat negatieve reacties tegen over bediening en rekening. Met name het waterarrangement ad 7,50 per persoon werd genoemd. Wij hebben duidelijk van tevoren aangegeven, dat we geen water wilden en hebben onze waterglazen ingeleverd. Dat gaf geen enkel probleem. Ik heb vaker in met name restaurants van de Alliance Gastronomique groep meegemaakt, dat men het nodig vond voor "gezuiverd" kraanwater zoveel geld te vragen. Ik voel me dan toch een beetje genept en krijg dan het gevoel dat men de gegeven korting op die manier weer terug probeert te halen. Ik heb geen enkel probleem voor een fles bronwater aan tafel 7,50 of zelfs 10 euro te betalen. Mits de fles aan tafel geopend wordt. Maar als je zoals vrienden van ons met 4 personen aan tafel 30 euro moet afrekenen voor een paar glazen water, kan ik me voorstellen dat je je enigszins bestolen voelt. Restaurants hou hiermee op, jullie doen hiermee afbreuk aan een gezellige avond en sturen de mensen met een katterig gevoel naar huis. Voor het overige komen wij graag nog een keer terug bij Kaatje aan de Sluis in het prachtige Blokzijl.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 juni 2019