Kaatje bij de Sluis*

Hemels 9-gangenjubileum amusediner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 44.50 € 85.00Te reserveren t/m 21 december 2019
Originele prijs € 85.00
Korting 50%
Je voordeel € 40.50

Geniet van een hemels 9-gangenjubileum amusediner voor slechts € 44,50 per persoon!


Dineren op sterniveau, wie wil dat niet? Bij Kaatje bij de Sluis gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand. Of je nu romantisch met z'n tweeën of met een gezellige groep van tien personen komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.


Kaatje bij de Sluis is al 45 jaar een culinaire ervaring, waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.


Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren. Chef-kok Peter Postma werkt graag met biologische producten, veelal uit de directe omgeving van Blokzijl. Postma wordt met name geïnspireerd door de Franse keuken, met hier en daar invloeden uit andere verrukkelijke keukens. De wijnkaart gaat echter veel verder dan ons continent, je geniet namelijk van prachtige wijnen van over de hele wereld.


Ervaar het zelf en reserveer dit HEERLIJKE jubileum 9-gangen amusediner voor slechts € 44,50 per persoon • Te reserveren t/m 21 december 2019

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • Er kan niet met creditcard worden afgerekend

 • Op vrijdag en zaterdag vraagt Kaatje een toeslag van € 15,- per persoon, dit zal op de avond zelf in rekening worden gebracht.

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

 • Niet i.c.m. restaurantkaart

 • Aanpassingen/diëten/geloofsovertuiging, in het menu zijn alleen mogelijk als u dit van te voren via de mail aan Kaatje doorgeeft, hiervoor zal een meerprijs berekend worden.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Brouwerstraat 20
8356DV Blokzijl
Nederland
10 1 Zeer goed
8.6
Eten
8.5
Service
7.8
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
 • 9.75

  Mariette De Wit

  Elke amuse uit het 9 gangen amuse diner was zeer verfijnd en goed van smaak met een mooie opmaak.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  12 september 2019
 • 9

  Aimée

  De ontvangst is warm en zeer vriendelijk. De sfeer in het restaurant is fijn, of er maar 1 tafel (zoals wij al tweemaal in januari hebben meegemaakt tijdens de lunch) of meerdere tafels bezet zijn. Ondanks dat wij er nu waren met deze mooie Heerlijk aanbieding, hebben we gelukkig geen verschil gemerkt in service en kwaliteit van het eten. Voor herhaling vatbaar! Dank voor deze fijne ervaring.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 september 2019
 • 9.75

  Patrick Schouten

  zoals gewoonlijk, weer ontzettend lekker en gast vrij!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  24 augustus 2019
 • 9

  frans Huitema

  Een overheerlijk 9 gangen amusenmenu met een grote variatie aan vis en vlees gerechten. Leuk en lekker. Het was een "heerlijk avondje". Complimenten en vooral ook de keuze aan 0,0% wijnen. Ik vrees dat als we in de buurt zijn vertraging oplopen.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  12 augustus 2019
 • 9

  Harry Hap

  Het 9-gangenjubileum amusediner was afwisselend goed tot zeer goed. Over de witte wijnen was ik minder enthousiast; op 1 Chardonnay na waren ze mij te zuur. Een dessertwijn met bubbels is aan mij ook niet besteed. De wijn bij de heerlijke kaasplank was echter wel voortreffelijk! Het personeel was erg vriendelijk en deed hun best om het mij naar de zin te maken. Dat is gelukt. Ik had een gezellige avond, overnachtte in een goed hotel en kreeg het beste ontbijt ooit!
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  31 juli 2019
 • 9.5

  Lindy

  Mijn man en ik zijn vorig jaar op exact dezelfde datum getrouwd en hebben dit ontzettend fijn kunnen vieren bij Kaatje bij de sluis. De tafeldames en gastheer waren aller aardigst en leggen je heerlijk in de watten. We hebben 3,5 uur getafeld, welke echt voorbij vloog. De 9 gangen waren uitzonderlijk lekker en we kregen zelfs nog een extra presentje van het huis vanwege onze trouwdag. Het restaurant is vrij neutraal qua interieur maar hierdoor wordt al je aandacht naar het eten getrokken. Ontzettend genoten!
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  15 juli 2019
 • 7.5

  Robin

  We hebben een heerlijke avond gehad in het restaurant, alles was prima in orde. Wat steekjes laten vallen wat naar mijn mening niet mag als je op dit niveau kookt, een bijgerecht vergeten en vervolgens geleverd na dat het gerecht al op was waar dit bij hoorde. Wij hebben ook geslapen in hun hotel dit was allemaal prima in orde. Ook bij ons inderdaad wel een paar gekke toeslagen op de rekening.
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  10 juli 2019
 • 7.75

  jelle vierstra

  ogenschijnlijk redelijk qua pprijs.maar een vermouth vooraf ws al € 6.00 uur Tezamen met de wijnen (geen koffie en degistief) toch nog €220.00
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 juli 2019
 • 10

  Frits Smits

  Gebruik gemaakt van de ticket deal van AH. We hebben volop genoten van het 9 gangen amuse diner. Het was één groot culinair avontuur. Wat een verfijnde , verrassende smaken en texturen. We werden zeer gastvrij ontvangen. De sfeer is zeer ongedwongen en het personeel zorgt ervoor dat je het aan niets ontbreekt. Complete verwennerij.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  27 juni 2019
 • 8

  Fred

  We hebben heerlijk gegeten en werden verrast met aparte wijnen in het wijnarrangement. Ideaal was dat je kon kiezen voor een wijnarrangement met halve glaasjes. Wat eigenlijk een must is als je na het aperitief nog 7 wijnen krijgt geschonken. Het eten had veel variatie in vlees en vis. Bescheiden porties, maar in de optelsom ruim voldoende. We gingen dan ook voldaan naar huis. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Wij kregen ruime aandacht, maar dat kwam wellicht ook voor een deel dat het restaurant maar half vol was. In eerdere recensies over Kaatje kwamen we wat negatieve reacties tegen over bediening en rekening. Met name het waterarrangement ad 7,50 per persoon werd genoemd. Wij hebben duidelijk van tevoren aangegeven, dat we geen water wilden en hebben onze waterglazen ingeleverd. Dat gaf geen enkel probleem. Ik heb vaker in met name restaurants van de Alliance Gastronomique groep meegemaakt, dat men het nodig vond voor "gezuiverd" kraanwater zoveel geld te vragen. Ik voel me dan toch een beetje genept en krijg dan het gevoel dat men de gegeven korting op die manier weer terug probeert te halen. Ik heb geen enkel probleem voor een fles bronwater aan tafel 7,50 of zelfs 10 euro te betalen. Mits de fles aan tafel geopend wordt. Maar als je zoals vrienden van ons met 4 personen aan tafel 30 euro moet afrekenen voor een paar glazen water, kan ik me voorstellen dat je je enigszins bestolen voelt. Restaurants hou hiermee op, jullie doen hiermee afbreuk aan een gezellige avond en sturen de mensen met een katterig gevoel naar huis. Voor het overige komen wij graag nog een keer terug bij Kaatje aan de Sluis in het prachtige Blokzijl.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  16 juni 2019
 • 7.5

  BdJ

  Niet veel sfeer in het restaurant. Eten verfijnd en heerlijk. Er wordt gevraagd of er plat of bruiswater gewenst is. Wat niet verteld wordt is dat er een ‘waterarrangement’ berekend wordt. We hadden op de rekening een bedrag van bij a € 40 aan water. We waren met 7 personen, waarvan er slechts 4 water hebben gedronken. In totaal hebben zij misschien een fles leeggedronken.
  9
  Eten
  8
  Service
  5
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  12 juni 2019
 • 9.75

  Peter

  Zoals altijd weer heerlijk gegeten. We hadden het 9 gangen menu en er zaten weer een aantal gerechten bij die ons nog lang in het geheugen zullen blijven. Omdat het een aanbieding was, was de prijs kwaliteit verhouden van het eten erg goed. Ook de drank en wijn hadden een goede prijs. Daarentegen vond ik het water dat ook werd geserveerd erg aan de prijs. Dit was n.l. 37.50 euro, 7,50 per persoon. Ook de koffie van 15 euro was wel wat hoog. Ondanks dat komen we zeker weer terug.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  6 juni 2019
 • 7.25

  Herman Weekamp

  Wij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van een negen gangen amusediner met overnachting en ontbijt voor €99 pp. De bediening was goed, vriendelijk en voorkomend personeel. Alle gasten kregen hetzelfde menu. De amuses waren niet allemaal top. De amuse met lamsnek was een tegenvaller, niet slechts langzaam gegaard, doch droog en enigszins aangebrand. Toch hebben we van enige hoogtepunten kunnen genieten, zoals het hapje met venkel. Tot onze verbazing was de fooi voor de bediening en het gekoelde kraanwater inbegrepen. De kamer was niet het toppunt van luxe, maar wel schoon. Het ontbijt was een combinatie van vrij vette en te zoete amuses. We hadden liever een ontbijtbuffet gehad. Dit was onze eerste ervaring met Kaatje aan de Sluis.
  6
  Eten
  8
  Service
  6
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  4 mei 2019
 • 8

  Lineke Stobbe

  De combinatie met een overnachting en een heerlijk ontbijt maakte het een topuitje
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  3 mei 2019
 • 8.75

  Ton Plattel

  Prima amuse diner. Toelichting op de gerechten kan wat duidelijker
  10
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  11 april 2019
 • 9

  Dineke

  Het 9 gangen amusediner was een feest. De gerechten werden verrassend en met zorg geserveerd en smaakten fantastisch. De bediening was attent, correct en zorgzaam.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  28 maart 2019
 • 5.75

  Jan Borger

  Prijs hoeveelheid in geen enkele verhouding met het gebodene.
  3
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  14 maart 2019
 • 10

  Ernst Van de Riet

  Top tent
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 maart 2019
 • 9.25

  fijnproever

  dit waren hemelse smaken. Amuses gemaakt door kunstenaars. Prachtige vormgeving, unieke smaakexplosies. Enige opmerking was het bruiswater "EARTH", dat was wel erg zout en met een SO4 gehalte van 280 of hoger, geen goede combinatie met de verder goede wijnen.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  9 maart 2019
 • 9.25

  Roy

  Vriendelijke behulpzame bediening. Alle verzoeken zijn uitgevoerd. Werd goed meegedacht .. ook bij allergieën. Lekker eten. Vooraf was alles helder op internet aangegeven, incl. de toeslag.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  13 februari 2019
 • 8.75

  Jacob Cretier

  Heerlijk avondje! Genoten van een subliem 9 gangen amusediner.
  8
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  8 februari 2019
 • 9.25

  Van Dijken

  Het eten was vooral erg interessant en het geheel was een voortreffelijke ervaring.
  9
  Eten
  8
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  26 januari 2019
 • 6.75

  Peter Slee

  Tafels staan te dicht bij elkaar Geen gedekte tafels Personeel had soms moeite met toelichting op de gerechten Er was € 618,00 vooruitbetaald. Toch stond dit bedrag op de rekening. Nadat aangetoond was dat er betaald was werd de rekening gewijzigd, maar geen enkel ecxuus gemaakt.
  8
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  12 december 2018
 • 8.5

  Peter den Hertog

  De ontvangst was erg vriendelijk, maar eenmaal aan tafel werd de sfeer erg zakelijk en onpersoonlijk. Het eten was heerlijk en ook de bijpassende wijnen waren lekker, het ontbijt de volgende ochtend was een proeverij van diverse streekgerechten. Dat was een aangename verrassing. Op de factuur stonden een paar vreemde posten, stadsbelasting en service-charge, hier werd geen verklaring voor gegeven. De belasting had ik van te voren al betaald naar aanleiding van een mail die ik rechtstreeks van Kaatje kreeg. Ook daar werd een hoger bedrag berekend dan in de bevestiging van Heerlijk werd aangegeven. Een erg kinderachtige manier om wat geld van de korting via Heerlijk terug te krijgen. De kamer was ruim, maar door de vele verlichting aan de voorzijde van het hotel was de kamer niet volledig te verduisteren. een van de spiegeldeuren van de kledingkast was gebarsten en de voordruk op de douche was zo laag dat je onder de regendouche nauwelijks nat werd. Het bedrag wat ik hieronder noem zijn de extra kosten die we in het restaurant betaald hebben, boven op de prijs van het arrangement
  10
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  11 november 2018
 • 9

  martin Andriessen

  leuke ontspannen sfeer, prima bediening en heerlijk eten
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  9 november 2018