Brazzo Tram

Uniek! Tramreis door Rotterdam met een ALL-IN 5-gangendiner + champagne

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 72.00 € 102.50Te reserveren t/m 30 november 2019
Originele prijs € 102.50
Korting 30%
Je voordeel € 30.50

Maak een culinaire tramreis door Rotterdam met een ALL-IN 5-gangendiner en champagne voor maar € 72,- per persoon!


Aan de mooie Skyline van Rotterdam vind je deze speciale tram van restaurant Brazzo. Binnen is het interieur aangekleed als een waardig restaurant. Tijdens de rit geniet je van de mooie stad en al haar facetten. Een ervaring zoals deze kom je maar zelden tegen.


Het keukenteam zorgt voor vijf prachtige gangen tezamen met een onbeperkt wijnarrangement. Over het menu zullen wij een tipje van de sluier oplichten. Je kan 'vistastisch' genieten van zalm, kreeft en in pesto gemarineerde garnalen. Maar een langzaam gegaarde kalfssucade met een aardappeltaartje is ook iets waar jij zomaar van zou kunnen genieten.


Is deze unieke ervaring iets voor jou? Reserveer dan snel deze tramreis door Rotterdam met een ALL-IN 5-gangendiner incl. champagne per twee personen voor maar € 72,- per persoon!


Let op: bij het bevestigen van je reservering vraagt de restaurateur om een creditcard ter garantie van jouw boeking, of een aanbetaling van de aanbieding. Als je geen creditcard gegevens hebt uitgewisseld of geen aanbetaling gedaan hebt, is de reservering niet definitief • Te reserveren t/m 30 november 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken op donderdag t/m zaterdag

 • Het arrangement: 5-gangenmenu, begeleidende wijnen, champagne, tafelwater en koffie of thee met friandises 

 • Opstap is bij Willemsplein bij de spido om 19.00 uur

 • De rondrit duurt 2,5 uur en eindigt weer bij Willemsplein

 • In de week van de rondrit ontvang je vanuit Brazzo een instapvoucher per mail

 • Bij het bevestigen van je reservering vraagt de restaurateur om een creditcard ter garantie van jouw boeking, of een aanbetaling van de aanbieding. Als je geen creditcard gegevens hebt uitgewisseld of geen aanbetaling gedaan hebt, is de reservering niet definitief

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

 • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Willemsplein 1
3016 DR Rotterdam
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
8.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 8

  Theo Talle

  Eten was van goede kwaliteit Zou het graag nogmaals doen Bediening uitstekend kortom een goed verzorgde avond Ruimvoldoende van alles
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  9 juni 2019
 • 8.5

  Jeroen van der Linden

  Fantastisch om in een oude tram door deze fantastische stad te rijden. De geboren en getogen Rotterdammer geeft in Rotterdams dialect, hij kan wsl. niet anders, bij alles wat je tegenkomt tekst en uitleg. Eten en drinken is goed en ruim voldoende. Super avond gehad! Aanradertje!
  8
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  27 mei 2019