BIRD Rotterdam

Unieke shared dining aan de Chef's Table inclusief dessert

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 28.00 € 40.00Te reserveren t/m 26 maart 2020
Originele prijs € 40.00
Korting 30%
Je voordeel € 12.00

Exclusieve shared dining aan de Chef's Table inclusief dessert voor maar € 28,- per persoon!


BIRD is gevestigd in het hart van de stad, voor de kenner ook wel bekend als de hofboogjes van Rotterdam. BIRD is van oorsprong een jazzclub, maar uitgegroeid tot één van de meest diverse uitgaansgelegenheden in Rotterdam. Wil je een hapje eten? Ga naar BIRD. Ben je benieuwd naar die ene upcoming band? Ga naar BIRD. Een avondje stappen na een heerlijk diner? Ga naar BIRD :)


De keuken is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste producten van regionale leveranciers. In de houtoven bereidt de pizzaiolo authentieke pizza’s. Met een dagelijks wisselende kaart heeft BIRD altijd iets nieuws te bieden! Laat je vooral verrassen door de Chef’s Table: een selectie van drie verschillende kleine gerechten en twee grote gerechten om te delen met dessert toe.


Als het weer het toelaat kun je ook plaats nemen in de tuin: 'Garden of BIRD'. Geniet prinsheerlijk op het gras of in een loungtestoel van cocktails, bier, wijn, Bird-bites of overheerlijke pizza’s. Je oren worden vermaakt door dj’s en je groene vingers mogen kruiden plukken om je cocktail op te spicen!


Reserveer snel een plekje aan de Chef's Table en geniet van drie verschillende kleine gerechten en twee grote gerechten om te delen met dessert toe voor maar € 28,- per persoon! • Te reserveren t/m 26 maart 2020

 • Te gebruiken op dinsdag t/m donderdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Raampoortstraat 26
3032AH Rotterdam
Nederland
10 1 Goed
8.3
Eten
7.8
Service
7.5
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Jack Huyskens

  cijfers spreken voor zich
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  25 november 2019
 • 5.75

  Pieta

  Wij hadden via heerlijk gereserveerd maar volgens het restaurant kon dat niet op woensdag. Wij hebben de normale prijs moeten betalen
  7
  Eten
  4
  Service
  7
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 oktober 2019
 • 7

  Gigi

  Wij zijn er voor het eerst met het gezin gaan eten , het was om onze trouwdag te vieren en het restaurant viel erg tegen zeker wat betreft het interieur. Het eten was goed echter na de 3de gang (pizza) zaten wij vol en dan komt pas het hoofdgerecht van vis met risotto en daarna een gang van vlees, zodoende hebben wij veel laten staan van het hoofdgerecht. (Wij zijn geen grote eters.)Mijn advies is om het vlees en visgerecht eerder op te dienen. Voor grote eters is het ideaal, zeker de prijs/kwaliteit en kwantiteitverhouding.
  8
  Eten
  7
  Service
  5
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 september 2019
 • 8.75

  Doortje

  We hadden de chefs tabel chared dining vijf gangen was allemaal even lekker. Gezellig druk zeker voor een dinsdag avond. Wij komen er zeker nog eens terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 augustus 2019
 • 9.25

  Omer

  Sfeer was super, eten was super (lekker uitgebreid), bediening was top. Wat wil je nog meer? Hartelijk dank voor een geslaagd avondje!
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 augustus 2019
 • 8.75

  Ruby Marti

  Gisteren met 2 vriendinnen gegeten bij Bird. We waren alle drie aangenaam verrast. Het Heerlijk arrangement was idd heerlijk. Ruime sharing porties, lekkere smaken. We gingen met een voldaan gevoel naar huis. Daarnaast was de bediening vriendelijk en gastvrij. Een verzoek om wat extra saus werd direct gehonoreerd. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben een echte Heerlijk fan en moet zeggen dat de andere restaurants die ik tot nu toe via Heerlijk heb bezocht meer de culinaire richting opgaan. Maar Bird laat zien dat je met goed, smaakvol eten ook indruk kunt maken.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 mei 2019