Lake House Rotterdam

Een culinair 3-gangendiner in een prachtige omgeving

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 27.50 € 39.50Te reserveren t/m 26 september 2019
Originele prijs € 39.50
Korting 30%
Je voordeel € 12.00

Culinair genieten van een 3-gangendiner in een prachtige omgeving voor maar € 27,50 per persoon


Gelegen in het Lager Bergse Bos vind je Lake House Rotterdam, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek middenin het recreatiegebied De Rottemeren. Het gloednieuwe paviljoen, dat sinds 28 september 2018 geopend is, kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. Lake House beschikt tevens over het zonnigste terras van de regio, met prachtig uitzicht over het water en het Bergse Bos.


In samenwerking met HEERLIJK.nl biedt Lake House een culinair 3-gangenmenu aan, speciaal voor jou samengesteld door chef Jochem Appel. Er worden alleen dagverse en seizoensgebonden producten gebruikt waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Benieuwd welke wijn - spijs combinatie zorgt voor een nog betere ervaring? Sommelier Christian Verzijl kan je adviseren welke wijn er perfect bij het gerecht past om de beleving nog groter te maken.


Bij Lake House kan je terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel. Elke zaterdagavond (vanaf 19:00) en zondagmiddag (vanaf 12:00) verzorgd de DJ de beats voor de perfecte avond of middag. In de zomer kan je bovendien heerlijk loungen en relaxen op een van de luxe loungebedden in de tuin. Reserveren hiervoor kan bij de desk.


Wanneer ga jij genieten van de Lake House experience? 3-gangendiner voor maar € 27,50 per persoon! • Te reserveren t/m 26 september 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m donderdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl 

 • Het HEERLIJK menu is een vast 3-gangenmenu bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht. Het is mogelijk een gang aan te passen aan jouw wensen tegen een meerprijs. Vraag hiernaar bij de gastvrouw of gastheer.


 


 

 

 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bergsebosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
Nederland
10 1 Goed
6.7
Eten
6.2
Service
8
Sfeer
7.3
Gastvrijheid
 • 8.25

  Chantal Moonen

  Mooie locatie, leuke inrichting, toegangelijke bediening. Eten was prima, maar beetje zout. Lekker avondje gehad.
  7
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 augustus 2019
 • 6.25

  D La Haye

  Het was redelijk druk, waardoor er niemand bij de receptie stond. We moesten lang op ons eten en drankjes wachten. Ook de kwaliteit van het eten was niet op het niveau van de andere Heerlijk restaurants waar ik geweest ben. Daarnaast werd er een meerprijs van €7,50 gerekend voor een stukje zalm. Het was in mijn optiek geen restaurant dat in de "heerlijk" lijst hoort. Qua sfeef, ambiance en omgeving wel. Maar service, kwaliteit en smaak zijn niet op "heerlijk" niveau.
  5
  Eten
  4
  Service
  9
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  25 juli 2019
 • 5.75

  Francis

  Wat een slechte service. Het 'heerlijk menu' is eigenlijk geen keus, tenzij je 2,50 en 7,50 euro per gang bijbetaald. Het is absoluut geen €27,50 waard. Onhandige bediening, bestelling vergeten, morst Cola op onze kleding en zegt 'zal ik een doekje voor u halen?' Dame van de receptie verveelt zich en houdt anderen met een praatje van het werk. Duidelijk dat er geen leiding aanwezig is en indien wel, scbiet deze ernstig tekort. Ondanks prachtige locatie, niet voor herhaling vatbaar.
  5
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  5 juli 2019
 • 6

  Pokken

  We hadden een heerlijk - deal. Het eten was prima. Het was erg druk en de bediening had er duidelijk moeite mee. We hadden frites besteld bij het hoofdgerecht. Toen we er voor derde keer om vroegen en we eigenlijk al klaar waren met eten vroeg de kelner verbaasd .....willen jullie die nog hebben dan? Ik zou eens een professionele kelner inschakelen in plaats van al die beverige hockey meisjes!!! De locatie is geweldig!!!
  8
  Eten
  3
  Service
  8
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  29 juni 2019
 • 8

  Ans van den Herik

  Heerlijk gegeten, aardige vlotte bediening. Komen zeker terug.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  6 juni 2019
 • 8

  Ingrid de Groen

  De bediening is vriendelijk, toch lieten de drankjes in het begin lang op zich wachten. Waarvoor excuus werd gegeven. Uitleg rondom het 3 gangen diner was minimaal. Ik gaf aan mijn rumpsteam rare te willen, ik kreeg te horen dat alle rumpsteaks medium-rare worden geserveerd... Dat is niet hetzelfde... Deskundigheid was minder aanwezig. Net als uitleg over het totale diner. Geen idee wat het deze week is, wel met een glimlach. Menu is zonder salade of frietjes, had even genoemd kunnen worden. Side dishes apart bestellen, werd opgelost en van het huis geserveerd. Kortom, wij komen terug, genieten aan de plas en volop van jullie stek.
  7
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 mei 2019