Lake House Rotterdam

Een culinair 3-gangendiner in een prachtige omgeving

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 27.50 € 39.50Te reserveren t/m 26 september 2019
Originele prijs € 39.50
Korting 30%
Je voordeel € 12.00

Culinair genieten van een 3-gangendiner in een prachtige omgeving voor maar € 27,50 per persoon


Gelegen in het Lager Bergse Bos vind je Lake House Rotterdam, op de grens tussen Rotterdam en Bergschenhoek middenin het recreatiegebied De Rottemeren. Een gloednieuw paviljoen dat zich kenmerkt door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur.


Het menu is bestaat uit wisselende specialiteiten die speciaal zijn samengesteld door chef Jochem Appel. Er worden alleen dagverse en seizoensgebonden producten gebruikt waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Benieuwd welke wijn - spijs combinatie zorgt voor een nog betere ervaring vraag dit na bij de gastvrouw of gastheer!


Bij Lake House kan je terecht voor zowel lunch als diner, een goede kop koffie en natuurlijk voor een uitgebreide borrel. Elke zaterdagavond (vanaf 19:00) en zondagmiddag (vanaf 12:00) verzorgd de DJ de beats voor de perfecte avond of middag. Geniet van onze uitgebreide lunch, bites en/of diner kaart met een van onze heerlijke huisgemaakte cocktails onder de soundtrack van de DJ.


Wanneer ga jij genieten van de Lake House experience? 3-gangendiner voor maar € 27,50 per persoon! • Te reserveren t/m 26 september 2019

 • Te gebruiken op maandag t/m donderdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl 

 • Het hoofdgerecht is te vervangen voor vis, hierbij geldt een toeslag van 7,50, gelieve dit te melden bij het maken van de reservering


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bergse Bosdreef 6
2661GN Bergschenhoek
Nederland
10 1 Zeer goed
7.5
Eten
7.5
Service
8.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 8

  Ans van den Herik

  Heerlijk gegeten, aardige vlotte bediening. Komen zeker terug.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  6 juni 2019
 • 8

  Ingrid de Groen

  De bediening is vriendelijk, toch lieten de drankjes in het begin lang op zich wachten. Waarvoor excuus werd gegeven. Uitleg rondom het 3 gangen diner was minimaal. Ik gaf aan mijn rumpsteam rare te willen, ik kreeg te horen dat alle rumpsteaks medium-rare worden geserveerd... Dat is niet hetzelfde... Deskundigheid was minder aanwezig. Net als uitleg over het totale diner. Geen idee wat het deze week is, wel met een glimlach. Menu is zonder salade of frietjes, had even genoemd kunnen worden. Side dishes apart bestellen, werd opgelost en van het huis geserveerd. Kortom, wij komen terug, genieten aan de plas en volop van jullie stek.
  7
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  14 mei 2019